C. C. Catch volt a 80-as évek imádott énekesnője: így néz ki most az 57 éves sztár
C. C. Catch Dieter Bohlen felfedezettje volt.

GettyImages-1149276030
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A '80-as években számos énekesnő vált népszerűvé Európában, ilyen volt például Samantha Fox, Nena, Sabrina Salerno, Kim Wilde vagy éppen C. C. Catch.

Utóbbi olyan slágerekkel lopta be magát sokak szívébe, mint az I Can Lose My Heart Tonight, a Heartbreak Hotel, a Heaven and Hell, az Are You Man Enough? vagy a Soul Survivor.

C. C. Catch 57 évesen

Az énekesnő rendszeresen posztol Instagram-oldalára, ahol több ezren kíváncsiak a posztjaira, olykor egy szelfit is készít magáról. Az 57 éves énekesnő szerintünk fantasztikus formában van.

Caroline Catherine Müller 1964. július 31-én született Hollandiában, 15 éves volt, amikor családjával Németországba költözött. Kislányként először nem énekesi pályára készült, fodrász szeretett volna lenni, de kamaszként rájött, hogy az éneklés a szenvedélye, ettől függetlenül a középiskolai tanulmányai után varrónőnek tanult. Fél év után azonban félbehagyta a varrónői tanfolyamot, gitárleckéket vett, Bad Oyenhausenben pedig dzsesszbalettre járt.

Több tehetségkutatón is részt vett, később 1980-ban csatlakozott az Optimal nevű lánycsapathoz, albumaik is megjelentek, ám szólóban vált ismertté. A Modern Talking tagja, Dieter Bohlen figyelt fel rá, aki egyből lemezszerződést ajánlott neki.

1985-ben adták ki az első kislemezét, ezután ő vált Európa újdonsült üdvöskéjévé. Debütáló lemeze, a Catch the Catch 1986 áprilisában került a boltokba. 1989-ig további négy albuma jelent meg. Nem volt egyszerű dolga Bohlennel, a férfi ugyanis nem engedte érvényesülni C. C. Catch ötleteit. Ez viszont nem tetszett az énekesnőnek. Azt sem bírta elviselni, hogy a zenéi túlságosan hasonlítottak a Modern Talking stílusához. Végül összevesztek egymással, és 1989-ben megszakították a munkakapcsolatot egymással. Nehéz volt a válásuk, ugyanis Bohlen jogi úton akarta elérni, hogy Müller ne használhassa a művésznevét, de végül nem jött be a terve, a bíróság C. C. Catch javára döntött.

profimedia-0485617995
Fotó: Profimedia

A '90-es években visszavonult a zenéléstől, férjhez ment egy londoni jógaoktatóhoz, az ő hatására szeretett bele ebbe a mozgásformába.

- Ez az én életmódom, sok mindenről megváltoztatta a nézetemet, megváltoztatta az emberekről alkotott nézetemet, megváltoztatott engem. Nem arról szól, hogy sokáig vagy valamilyen pózban, ez arra tanít, hogy nyitott szemmel nézd az életet, hogy magadba nézz, és jobban megértsd, ki vagy - fogalmazta egy rajongó kérdésére évekkel ezelőtt.

Miután a férfitől elvált, visszatért Németországba. Bár ma már nincs a figyelem középpontjában, az éneklés még most is közel áll a szívéhez. Szívesen vállal retró bulikon fellépéseket. Új dala utoljára 2014-ben jelent meg Another Night in Nashville címmel.

Sabrina Salerno bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted Sabrina Salerno bikinis fotóit.

Ezt is szeretjük