Friss fotókon a 83 éves Terence Hill: remek formában van a legendás sztár

Terence Hillről bár gyakran terjesztik halálhírét, de szerencsére minden rendben van vele.

terence-hill-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Terence Hillt nem kell bemutatni senkinek, a legendás sztár jelenleg a Don Matteo sorozatban szerepel, de az emberek többsége a Bud Spencerrel közösen forgatott filmjeiért szerette meg.

2022 márciusában lett 83 éves, így 2023-ban már a 84. szülinapját ünnepelheti. Instagramjára olykor friss képeket is tölt fel magáról, amelyek jól mutatják, mennyire remek formában van.

Terence Hill friss fotókon

Az elmúlt években több alkalommal elterjesztették már a halálhírét, ám ezek az infók mindig csak álhíroldalakon jelentek meg. Valójában Hill jó egészségnek örvend, ezt a fotóját decemberben tette ki a közösségi oldalára.

Novemberben a Bild lapnak adott exkluzív interjújában mesélte el, hogy 83 évesen német állampolgár lett, szúrta ki a Blikk. Mindezt német édesanyja, Hildegard Thieme emlékéért tette.

- Csodálatos édesanyám és az anyanyelvem mindig is meghatározó volt számomra. Boldog vagyok, hogy most már megvan a német állampolgárságom és az útlevelem is.

Bár anyja német, apja, Girolamo Girotti olasz származású volt, sőt, a színész is Olaszország egyik legszebb városában, Velencében látta meg a napvilágot 1939. március 29-én. 1942 és 1945 között a szászországi Lommatzsch kisvárosban, édesanyja szüleinél éltek, ebben az időszakban jól ráragadt a német nyelv. Érdekesség, hogy amerikai feleségének, Lori Zwicklbauernek is bajorok a felmenői, így Németország közel áll a szívükhöz.

Hillnek a német mellett van olasz és amerikai állampolgársága is, ideje nagy részét az Egyesült Államokban tölti, hiszen 53 éves fia, Jess is ott él.

Terence Hill és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted Terence Hill és felesége közös fotóit.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük