Terence Hill 55 éve imádja feleségét: Lorit 2 hónap ismeretség után vette el

Íme Terence Hill és felesége, Lori Hill közös fotói.

Terence Hill és felesége fotói
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Terence Hill 28 éves volt, amikor megismerte élete szerelmét, a német származású Lorit, előtte csak futó kalandjai voltak, nem volt komoly kapcsolata. Emiatt egyes ismerősei arról pletykáltak, valójában a saját neméhez vonzódik, de ez nem volt így.

Terence Hill és felesége fotói

1967-ben Terence Hill unokatestvére rendezett egy vakrandit a színésznek és a német lánynak, aki angoltanárként kereste a kenyerét Olaszországban. A vacsora nem is sülhetett volna el jobban, hiszen hamar egymásba szerettek, ráadásul Hill még az angolját is tudta fejleszteni új kedvese mellett. Nem vártak sokat az esküvővel, két hónapnyi ismerkedés után összekötötték az életüket, 1967. július 23-án keltek egybe, így idén már az 55. házassági évfordulójukat ünnepelték meg. A sztár ennek alkalmából egy csókolózós képet posztolt Instagram-oldalára, csak úgy özönlöttek a gratulációk és a jókívánságok.

Egy fiuk született, Jess 1969-ben látta meg a napvilágot, később két alkalommal fogadtak örökbe: 1973 áprilisában a müncheni kórházban otthagyott árva, Ross szülei lettek, egy évvel később egy thaiföldi fiúról, Mani Wongról kezdtek gondoskodni anyagilag, bár ő nem költözött össze a Hill családdal. Ross gyermekük 1990 januárjában autóbalesetben hunyt el, ami óriási törést okozott nekik.

A mai napig kitartanak egymás mellett jóban és rosszban. Képes összeállításunkban megnézheted Terence Hill és felesége közös fotóit.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük