Ő Terence Hill ritkán látott, 52 éves fia: Jess le sem tagadhatná édesapját

Terence Hill 52 éves fia, Jess tiszta apja.

jess-hill-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Terence Hill, születési nevén Mario Girotti a spagettiwestern filmek egyik imádott sztárja. Az igézően kék szemű színész 28 évesen ismerte meg élete szerelmét, Lori Zwicklbauert, két hónap ismertség után pedig össze is kötötték az életüket. 

1969 novemberében jött a világra Jess fiuk, aki egyértelműen az apja kék szemeit örökölte, később örökbe fogadtak: 1973 áprilisában a müncheni kórházban otthagyott árva, Ross szülei lettek, egy évvel később egy thaiföldi fiúról, Mani Wongról kezdtek gondoskodni anyagilag, bár ő nem költözött össze a Hill családdal. Sajnos Ross 1990-ben, mindössze 16 évesen az életét veszítette.

Jess le sem tagadhatná Terence Hillt

A házaspár fia, Jess már pici korában belecsöppent a filmezés világába, az 1970-ben megjelent Az ördög jobb és bal kezében szerepelt apja és Bud Spencer oldalán, de láthattad őt például a Don Camillo, a Bunyó karácsonyig, az Én vagyok a fegyver és a Doc West: A nagy játszma című alkotásokban is. Az utóbbi években producerként tevékenykedett a filmiparban, a 2019-ben megjelent The Donut Dollies és a 2018-as Nevem: Thomas stáblistáján is kiszúrhatjuk a nevét. Jess a Gelateria Girotti családi vállalkozásukat is viszi, mindig nagy szenvedélye volt a mozi mellett a fagylalt és az édességek.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Terence Hill fia, Jess.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük