Ő volt a Taxi-filmek zsaruja, Émilien: Frédéric Diefenthal 54 évesen ilyen sármos
Frédéric Diefenthal a Taxi-filmekkel futott be.

cover-taxi
beauty and style
Top olvasott cikkek

Frédéric Diefenthalt a magyar nézők elsősorban a Taxi-filmekből ismerhetik, ő alakította a kétbalkezes zsarut, Émilient.

Az első rész megjelenésekor még piszkosul fiatal volt, csupán húszesztendős. A sztár idén júliusban már az 55. születésnapját ünnepelheti majd.

Frédéric Diefenthal 54 évesen ilyen sármos

A francia színész még 2022 decemberében osztotta meg ezt a képet az Instagramon, amelyen Titoff-fal, hazája egyik népszerű humoristájával látható. A Le Grand Quiz nevű játékműsorban szerepeltek együtt.

Nagy utat járt be, mire színész lett, 15 évesen otthagyta az iskolát, mert komikus akart lenni, mégis egy szállodában helyezkedett el legelőször.

- Először a szállodaiparban dolgoztam, ahol szinte mindent rám bíztak. Aztán meg fodrásznak tanultam. A családban senki sem volt színész, de még csak művész sem. A színészetet úgy fogom föl, mint egy szakmát, amit meg lehet tanulni, és jól kell csinálni - nyilatkozta az Origónak.

 A '90-es években indult be a filmes karrierje, hazájában akkor vált ismertté, amikor megkapta a Le juge est une femme című francia sorozat egyik szerepét. Az 1998-as Taxi volt az, ami elhozta neki a világhírnevet. Napjainkban is színészkedik, de az utóbbi években főleg olyan francia produkciókban tűnt fel, amelyeket nem szinkronizáltak le magyar nyelvre.

Mára háromgyerekes édesapa. Volt felesége, Gwendoline Hamon egy fiút szült neki, aki a Gabriel nevet kapta. 2013-ban végül elváltak. Született egy lánya is egy másik kapcsolatából, de Mao édesanyjával nem tartott sokáig a szerelem. Harmadik gyerekét jelenlegi kedvese, Stephanie hozta a világra 2018-ban, Solhannak keresztelték el a fiút.

Samy Naceri, a Taxi-filmek másik sztárja

Képes összeállításunkban megnézheted, Samy Naceri mennyit változott.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: 

Ezt is szeretjük