Leszbikus szexre vágyik Sharon Stone
Nővel szeretkezne szívesen
A filmjeiben legtöbbször a végzet asszonyát alakító színésznő elárulta, ő maga is a végzet asszonyát keresi.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szőke bombázó nem csupán az új divatőrületnek köszönhetően próbálja ki a leszbikus boldogságot, hanem azért, mert véleménye szerint a pasik napjainkban eltunyultak, puhák és silányak.

Márpedig neki állati szexre van szüksége egy olyan partner mellett, aki elég határozott és kemény. Nincs szüksége több önimádó és piperkőc férfira, akik több időt töltenek saját szépségük ápolása mellett, mint bármelyik normális ápolt hölgy.

Sharon szerint egyáltalán nem meglepő napjainkban, hogy a fiatalok egyre bátrabb és merészebb dolgokat próbálnak ki a szex terén. Teljesen normálisnak tartja a biszexualitást, ezért aztán miután kiábrándult a férfiakból, nők mellett keresi a kielégülést.

Gyakran látogat el olyan klubokba, amit kifejezetten leszbikus célközönség számára alakítottak ki, és igen jól szórakozik.

- Szerintem mindenki biszex egy bizonyos fokig. Mostanában a férfiak elnőiesedtek, és ez nem tetszik nekem, mert én régimódi pasikra vágyom. Szeretem a férfiasságot, és bármilyen furcsán is hangzik ez, most a nőktől tudom megkapni – nyilatkozta.

Férfias sportok

Sharon egyúttal elkezdett egyre több férfias sportot is kipróbálni: rendszeresen golfozik és eljár horgászni is.

- Szeretek horgászni, imádok golfozni, baseballozni. Szeretem az unalmas sportokat. Ami azt illeti, ezek mind tipikusan leszbikus játékok – mondta.
A leszbikus indíttatást már az Elemi ösztön második részének forgatásán is észrevették kollegái.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A filmben több olyan jelenetet is leforgattak, ahol Sharonnak hölgyekkel kellett szeretkezni, és olyannyira jól sikerültek ezek, hogy nem merték bevágni a filmbe őket, mivel akkor magasabb korhatárt kellett volna kiszabni a thrillerre.

Ezt is szeretjük