Elhunyt Sharon Stone 11 hónapos unokaöccse: a színésznő szívszorító videót posztolt a kisfiú emlékére
Sharon Stone gyászolja unokaöccsét.

sharon-stone-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sharon Stone és családja számára nehéz időszak vár, ugyanis a színésznő unokaöccse, River William Stone tegnap elhunyt.

Többszervi elégtelenség okozta Sharon Stone unokaöccsének halálát

Stone az Instagram-oldalán jelentette be a szomorú hírt, egy rövid videót töltött fel, amin a kisfiú látható. Végig mosolygott rajta, igazi életvidám gyermek volt, a háttérben Eric Claptontól a Tears In Heaven szólt, amit a zenész a fia halála után készített el. A felvétel mellé ennyit írt: "River William Stone, 2020. szeptember 8. - 2021. augusztus 30."

Rengeteg híresség és rajongó nyilvánította ki részvétét, Melanie Griffith, Hilary Swank, Andie MacDowell, Naomi Watts vagy éppen Alyssa Milano. Griffith így fogalmazott: "Oh, Sharon, sajnálom, hogy ilyen veszteség ért titeket. Sok szeretetet küldök neked és a teljes családodnak."

A múlt hét végén egy másik felvételt posztolt a kisfiúról, akkor már látszott, hogy nagy a baj, arra kérte a rajongókat, imádkozzanak a piciért.

"Az unokaöcsémet és keresztfiamat, River Stone-t többszervi elégtelenséggel találták meg a kiságyában a mai napon. Kérlek, imádkozzatok érte, szükségünk van egy csodára."

A szervezete feladta a harcot végül, az orvosok nem tudták megmenteni az életét. River édesapja Patrick Stone, aki a színésznő 1965-ben született öccse. A férfi felesége, Tasha 2020-ban hozta világra a kisfiút, aki sajnos nem élhetett túl sokáig.

Sztárok, akik 2020-ban mentek el örökre

Képes összeállításunkkal azokra a hírességekre emlékezünk, akik 2020-ban hunytak el.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük