Sharon Stone leopárdmintás estélyiben ment a premierre: így kiemelte karcsú alakját a kreáció
Sharon Stone a The Eyes Of Tammy Faye című film premierjén vett részt.

GettyImages-1340372072
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elmúlt hónapokban számos gálát és filmpremiert tartottak, 2020-ban sajnos a koronavírus berobbanása miatt rengeteg vörös szőnyeges eseményt eltoltak vagy lemondtak, de 2021-ben már a szervezők is bátrabban rendeztek meg egy-egy rendezvényt.

Kedd este a The Eyes Of Tammy Faye című film premierjét tartották meg, az alkotásnak Jessica Chastain a főszereplője. Sharon Stone is tiszteletét tette a helyszínen.

Sharon Stone leopárdmintás ruhája

A 63 éves színésznő számára elég pörgős ez az időszak: a múlt héten a velencei filmfesztiválon, hétfő este pedig a MET-gálán jelent meg. A kedd esti filmpremierre egy leopárdmintás estélyit választott, a testhezálló kreáció szépen kiemelte karcsú alakját.

GettyImages-1340356758
Fotó: Arturo Holmes / Getty Images Hungary

A ruhához egy egyszerű, fekete magas sarkút és kabátot vett fel annak érdekében, hogy ne legyen túl sok a szettjének az összhatása. Kiegészítőként egy különleges, nagyobb méretű fülbevalót, néhány gyűrűt, egy karkötőt és egy kis fekete táskát választott.

Bár Sharon Stone nem szerepel a The Eyes of Tammy Faye-ben, emellett a producerek között sincs, ennek ellenére kíváncsi volt az alkotásra.

GettyImages-1340356680
Fotó: Theo Wargo / Getty Images Hungary

Az IMDB-adatlapja szerint már 2021-ben megjelenik a Beauty című filmje, 2022-ben pedig érkezik a What About Love, amelyben Andy Garcia oldalán játszik majd. 2020-ban jelent meg a Ratchet című sorozata, amelyben Sarah Paulsonnal alakított együtt.

Sokat tesz annak érdekében, hogy megőrizze karcsú alakját, a Today megírta, hogy még a karanténidőszakban, amikor bezártak az edzőtermek, szigorúan odafigyelt a testmozgásra. Akkor tévénézés közben súlyemelő gyakorlatokat és guggolásokat végzett. Büszke az életkorára, és nem engedi, hogy mások kritizálják a külsejét.

- Végeztem azzal, hogy másoknak megengedjem, hogy elmondják, mi a baj az arcommal vagy a testemmel, esetleg a narancsbőrömre tegyenek megjegyzést. Minden nő testén vannak ilyen hibák, de azt hiszem, túl sok olyan harisnyás képet néztünk olyan modellekkel, akiknek valójában fiatal, fiús testük volt, és túl sok divatshow-t láttunk 14 éves román csajokkal. Nem kell örökké egy gyönyörű lánynak maradnod, tényleg el kéne kezdeni annak tényét elfogadni, hogy igenis menő, hogy felnőtt és intelligens nővé érsz. Ha a partnered ezt nem érti meg, akkor ő valójában nem egy felnőtt ember, és nem kéne vele együtt lenned - fogalmazta 2020-ban a Telegraphnak.

50 feletti sztárok a MET-gálán

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festettek hétfő este a MET-gála ötven feletti sztárjai.

Ezt is szeretjük