A 63 éves Sharon Stone virágos estélyi ruhája ellopta a show-t Cannes-ban: Enyedi Ildikó filmjét nézte meg

Sharon Stone Enyedi Ildikó filmjének premierjére volt hivatalos Cannes-ban.

sharon stone cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A cannes-i filmfesztivál július 17-én, szombaton ér majd véget, jelenleg még mindig tartanak az Arany Pálmára esélyes filmek vetítései, amelyekre természetesen számos hírességet is meghívnak.

Tegnap vetítették le A feleségem története című alkotást, amit a Testről és lélekről alkotója, Enyedi Ildikó rendezett. A premierre meghívást kapott Sharon Stone is.

Sharon Stone virágos estélyije

A 63 éves színésznő különleges ruhájával egyértelműen ellopta a show-t szerda este. Egy virágokkal díszített Dolce & Gabbana kreációban vonult végig a vörös szőnyegen. Az eseményen készült képeket Instagram-oldalán is megosztotta, ahol a rajongói nem győzték dicsérni a választását.

GettyImages-1328722017
Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

"Lenyűgöző vagy, imádom ezt a ruhát!" "Akár egy hercegnő, úgy festesz benne!" "Gyönyörű vagy!" "A megszállottja lettem ennek az estélyinek" - fogalmazták a dicsérő szavakat.

Kiegészítőként csak egy gyémánt fülbevalót választott, a nyakát teljesen szabadon hagyta. Smink terén az egyszerűségre törekedett, az alapozás és enyhe pirosítás mellett a tekintetét emelte ki szemceruzával, hozzá egy nem túl feltűnő, halványabb árnyalatú rúzst választott.

GettyImages-1328721697
Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

Az Arany Pálmát a fesztivál utolsó napján, július 17-én adják majd át egy díjátadó keretében, ez a nap lesz a rendezvény fénypontja. Mi, magyarok, Enyedi Ildikónak is drukkolhatunk, jó esélyei vannak, hogy nyerjen. A feleségem történetét, miután levetítették, percekig állva tapsolták az alkotást.

A film Füst Milán több mint húsz nyelvre lefordított, irodalmi Nobel-díjra felterjesztett, azonos című regénye alapján készült. A holland Gijs Naber és a francia Léa Seydoux alakítják a két főszereplőt. Hazánkban várhatóan szeptember 23-án kerül majd a mozikba.

Mudruczó Kornél filmjét, az Evolúciót is jelölték, csak más kategóriában, azt a Cannes-i premierek szekcióban mutatták be még vasárnap.

Sophie Marceau Cannes-ban

Képes összeállításunkban megnézheted, Sophie Marceau milyen csinos volt az idei cannes-i filmfesztiválon.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük