A 63 éves Sharon Stone virágos estélyi ruhája ellopta a show-t Cannes-ban: Enyedi Ildikó filmjét nézte meg
Sharon Stone Enyedi Ildikó filmjének premierjére volt hivatalos Cannes-ban.

sharon stone cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A cannes-i filmfesztivál július 17-én, szombaton ér majd véget, jelenleg még mindig tartanak az Arany Pálmára esélyes filmek vetítései, amelyekre természetesen számos hírességet is meghívnak.

Tegnap vetítették le A feleségem története című alkotást, amit a Testről és lélekről alkotója, Enyedi Ildikó rendezett. A premierre meghívást kapott Sharon Stone is.

Sharon Stone virágos estélyije

A 63 éves színésznő különleges ruhájával egyértelműen ellopta a show-t szerda este. Egy virágokkal díszített Dolce & Gabbana kreációban vonult végig a vörös szőnyegen. Az eseményen készült képeket Instagram-oldalán is megosztotta, ahol a rajongói nem győzték dicsérni a választását.

GettyImages-1328722017
Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

"Lenyűgöző vagy, imádom ezt a ruhát!" "Akár egy hercegnő, úgy festesz benne!" "Gyönyörű vagy!" "A megszállottja lettem ennek az estélyinek" - fogalmazták a dicsérő szavakat.

Kiegészítőként csak egy gyémánt fülbevalót választott, a nyakát teljesen szabadon hagyta. Smink terén az egyszerűségre törekedett, az alapozás és enyhe pirosítás mellett a tekintetét emelte ki szemceruzával, hozzá egy nem túl feltűnő, halványabb árnyalatú rúzst választott.

GettyImages-1328721697
Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

Az Arany Pálmát a fesztivál utolsó napján, július 17-én adják majd át egy díjátadó keretében, ez a nap lesz a rendezvény fénypontja. Mi, magyarok, Enyedi Ildikónak is drukkolhatunk, jó esélyei vannak, hogy nyerjen. A feleségem történetét, miután levetítették, percekig állva tapsolták az alkotást.

A film Füst Milán több mint húsz nyelvre lefordított, irodalmi Nobel-díjra felterjesztett, azonos című regénye alapján készült. A holland Gijs Naber és a francia Léa Seydoux alakítják a két főszereplőt. Hazánkban várhatóan szeptember 23-án kerül majd a mozikba.

Mudruczó Kornél filmjét, az Evolúciót is jelölték, csak más kategóriában, azt a Cannes-i premierek szekcióban mutatták be még vasárnap.

Sophie Marceau Cannes-ban

Képes összeállításunkban megnézheted, Sophie Marceau milyen csinos volt az idei cannes-i filmfesztiválon.

Ezt is szeretjük