Sharon Stone vörös bőrruhában pózolt: 62 évesen is bolondulnak érte a férfiak
Sharon Stone a Town & Country magazin októberi számának címlapsztárja.

sharon-stone-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sharon Stone hatvan fölött is elképesztően fest, a '90-es évek egyik legnagyobb szexszimbóluma sosem hibázik. Ha vörös szőnyeges megjelenésről, ha profi fotózásról van szó, mindig kihozza magából a maximumot.

Így tett a Town & Country magazin fotózásán is, ugyanis ő lett a lap októberi számának címlapsztárja.

Sharon Stone 60 fölött is szexszimbólum

A képek készülte során több felvételt is készítettek róla, a fotós kedvéért még egy vörös bőrruhát is magára öltött, amit Anthony Vaccarello, az Yves Saint Laurent divattervezője álmodott meg. Hozzá egy magas szárú bőrcsizmát is felvett. A rajongók odáig voltak a felvételért, többen leírták, mennyire fantasztikusan és dögösen néz ki a mai napig. Egyesek megvádolták azzal, hogy biztosan plasztikáztatott, de ezt a színésznő mindig is tagadta.

Interjút is készítettek vele, amelyben elmondta, sosem látta magát dögös nőnek.

- Sosem éreztem magam szexinek, amikor megcsináltam az Elemi ösztönt, felfedeztem egy sötétebb oldalam, és megbarátkoztam vele. Ezután nem féltem önmagam lenni, azt hiszem, az emberek pont ezt a tulajdonságot gondolják szexinek - fogalmazta.

A viccelődés is belefért a beszélgetés során.

- Az emberek még mindig látni akarják a melleim, de már 62 éves vagyok, az ég szerelmére! Nőjetek fel!

Nem élvezte, hogy kikiáltották akkoriban szexszimbólumnak, mint mindennek, ennek is megvan a maga átka, el is árulta, mi az.

- Az emberek folyamatosan azt várják el tőled, hogy dögös legyél. Vegyük például Marilyn Monroe-t, neki elképesztően bonyolult lehetett. Olyan jelentős filmeket készített, mint a Buszmegálló vagy a Kallódó emberek, de mégsem tudta magáról lemosni azt a bizonyos bélyeget. Nagyon nehéz ezt lerázni magáról az embernek - magyarázta a színésznő, aki idősen sokkal jobban érzi magát a bőrében, mint fiatalon. Élvezi, hogy bölcsebb és érettebb.

Sharon Stone fia irtó jóképű

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen sármos pasi lett Sharon Stone fiából, Roanből.

Ezt is szeretjük