A 64 éves Sharon Stone bikinis szelfije kommentáradatot indított: a fiatalabbak is irigyelhetik az alakját
Sharon Stone bikinis szelfije alatt csak úgy gyarapodtak a kommentek.

GettyImages-1402257042
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

"Miért mindig csak a nyár végére jövök formába?" - tette fel a kérdést Sharon Stone Instagram-oldalán.

A 64 éves színésznő a megjegyzéséhez egy bikinis képet is posztolt, ami nagy sikert aratott rajongói körében, még randira is el akarták hívni.

Sharon Stone bikinis szelfije

A népszerű filmsztárnak nincs mit szégyellnie, 64 évesen kirobbanó formában van, alakját akár a nála fiatalabbak is megirigyelhetnék. A kommentelők sem spóroltak a kedves szavakkal, többen megdicsérték, milyen fantasztikusan néz ki, és mennyire ikonikus a mai napig, sőt még randiajánlatot is kapott.

"Üdv, elvált tudós vagyok, vacsorázzon velem!" - írta egy rajongója, egy másik a telefonszámát kérte el, de egyikre sem reagált a színésznő nyilvánosan, valószínűleg privátban sem, hiszen amellett, hogy minden képe alatt van több ezer komment, valószínűleg számtalan rajongói levelet is kap a közösségi oldalán, mindezekre pedig lehetetlen válaszolni.

A sportnak és egészséges étkezésnek köszönheti alakját, az étrendje főleg alacsony glikémiás indexű ételekből áll, mint például a quinoa, a lencse vagy éppen a zöldségek. A halat, a sovány húst és a tojást is szereti. Olykor a bűnözés is szóba jöhet, de ügyel arra, hogy ne essen át a ló túloldalára. Kedvencei közé tartozik a grillcsirke, a bárány, a lazac és sovány steak párolt zöldségekkel, írta meg a Hello! magazin.

Bár szerintünk fantasztikusan néz ki, és nincs semmi szégyellnivalója, előfordult, hogy egy nála fiatalabb randipartnere amiatt dobta, mert nem botoxoltatta magát, erről a Vogue-nak adott interjújában mesélt.

Színésznők strandolás közben

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük a népszerű színésznők strandolós fotóit.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük