Ryan Reynolds felesége elképesztően fest bikiniben: a háromgyerekes Blake Lively ilyen karcsú

Blake Lively bikinis képet töltött fel az Instagram-oldalára.

blake-és-ryan
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Blake Lively legújabb Instagram-posztja óriási sikert aratott a közösségi platformon, bikinis képe alig 24 óra alatt közel kétmillió lájkot kapott.

Le a kalappal a 35 éves színésznő előtt, aki láthatóan kirobbanó formában van, persze az alakjáért sokat is tesz.

Blake Lively bikiniben

Lively egy hófehér bikiniben pózolt a medence mellett. A képet közvetlenül 35. szülinapja előtt tette ki Instagram-oldalára, így rengeteg kommentelő köszöntötte fel a színésznőt, mások tónusos és karcsú alakját dicsérték.

Ryan Reynolds felesége három gyermeket hozott a világra, James 2014-ben, Inez 2016-ban, Betty 2019-ben született. Harmadik terhessége óta visszanyerte régi alakját, Don Saladino, aki még A pletykafészek című sorozat idején lett a személyi edzője, az E! Newsnak mesélte el, minek köszönheti Lively formás alakját. Szerinte a színésznő sikere abban rejlik, hogy próbál rendszeresen időt szakítani a testmozgásra, persze, ha például a gyerekek egész éjjel fenn vannak, akkor másnap nem biztos, hogy van ideje az edzésre, ám ennek tényét is elfogadja, hogy olykor az élet keresztülhúzza az ember számításait. Elmondta, Lively már annak is örül, ha mindennap mozog valamit, a közös óráik sosem arról szólnak, hogy szénné eddze magát.

- A legtöbb embernek meg kell értenie, hogy itt nem arról van szó, hogy rá kell lépni a gázra, és olyan keményen menni, amennyire csak lehet. Ez a legnagyobb hiba, amit az emberek elkövetnek. A valóság az, hogy sosem lesz tökéletes a forgatókönyv. Mindig lesznek dolgok, amelyek az utadba állnak. Ilyen az élet. Csak vágj bele, és mozogj! (...) Ne érezd magad úgy, hogy azért kell felállnod a kanapéról, hogy egy világrekordot állíts fel. Ha ez lenne a cél, soha senki nem lenne sikeres. A következetesség a lényeg - magyarázta az edző.

A színésznő számára fontos, hogy elegendőt aludjon, ami segítette a fogyásban, a kardió mellett az erősítés is fontos. Edzőjével sosem az izzadás időtartamát nézték, hanem azt, hogy minél több izomcsoportot erősítsenek és mozgassanak meg.

A személyi edző azt vallja, a táplálkozás az egyik legfontosabb, ezt minden ügyfelének, így Livelynek is elmondta. Fontos a kellő fehérje, zöldség és lassan felszívódó szénhidrát bevitele.

Madonna lánya bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös nő Lourdes Leon.

Madonna 25 éves lánya apró bikinit viselt a luxusjachton: ilyen nőies alakja van Lourdesnek

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük