Boris Johnson 24 évvel fiatalabb feleségét fürdőruhában és farmersortban fotózták: a házaspár görög szigeten nyaralt
Boris Johnson feleségét csak ritka alkalmakkor láthatjuk fürdőruhában.

GettyImages-1400833393
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Boris Johnson és felesége, Carrie Johnson Görögországba utaztak, hogy kikapcsolódjanak, Évia szigetére esett a választásuk, ahol egy luxusjachton is lefotózták őket.

A 24 évvel fiatalabb feleség piros fürdőruhában és egy farmersortban sétált férje oldalán, Carrie-t csak ritkán láthatjuk így.

Boris Johnson felesége fürdőruhában

Több felvétel is készült róluk, ahogy a kikötőben sétáltak együtt. A páros egy luxusjachtra szállt, ahol a politikus felesége már csak a fürdőruháját viselve élvezte a napsütést. A Daily Mail riportja szerint körülbelül öt órát töltöttek el a hajón. A leköszönő brit miniszterelnök végig olvasott, míg két gyerekének édesanyja napozott.

A brit sajtóértesülések szerint hat görög férfi segített az elnöknek, ugyanis Johnsonnak kihívást jelentett, hogy leszálljon a jachtról.

A házaspár visszatért az Egyesült Királyságba, így a mai naptól kezdve Johnson ismét a Downing Street 10. szám alatt végzi a munkáját. Júliusban jelentette be a belpolitikai botrányai után, hogy távozik a Konzervatív Párt éléről, ám amíg nem jelölik ki hivatalosan az utódját, addig elvégzi miniszterelnöki teendőit.

Várhatóan szeptember 5-én derül ki, ki veszi át Johnson helyét.

Brigitte Macron lányai

Képes összeállításunkban megnézheted Brigitte Macron gyerekeit.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük