Ők Brigitte Macron ritkán látott lányai: Tiphaine és Laurence így hasonlítanak a francia first ladyre
Brigitte Macron gyerekei közül két lánya vett részt a vasárnapi eredményvárón.

brigitte-és-emmanuel-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Emmanuel Macron 58,55%-os eredménnyel nyerte meg a francia elnökválasztást a hétvégén, az eredményeket természetesen együtt várta szeretteivel. A győzelmi beszédének helyszínén, a Champ de Mars parkban nemcsak feleségét, Brigitte Macront örökítették meg a fotósok, hanem két mostohalányát, Tiphaine-t és Laurence-t.

Brigitte Macron gyerekei

Amikor Emmanuel Macron beleszeretett középiskolai tanárába, Brigitte Auzière-be a '90-es években, akkor az asszony már férjnél volt, és két lányt és egy fiút nevelt. 1974. június 22-én feleségül ment Andre-Louis Auzière bankárhoz, egy évvel később született meg első gyermekük, Sébastien, 1977-ben Laurence-nek, majd 1984-ben Tiphaine lányának adott életet.

Érdekesség, hogy Laurence-nek a francia elnök volt az osztálytársa a La Providence iskolában, ahol végül Macron Brigitte-tel is megismerkedett. Amikor a nő a diákjáért hagyta el a férjét, óriási botrány alakult ki a családban, de az évek elteltével szerencsére rendeződtek a viszonyok, a lányok mindenben támogatják mostohaapjukat, Macron vasárnap esti győzelmi beszédén is ott voltak. Mindketten komoly szakmát választottak, Laurence kardiológus, Tiphaine ügyvéd lett. Friss fotóikat elnézve le sem tagadhatnák a first ladyt.

Képes összeállításunkban megnézheted Brigitte Macron gyerekeit.

Ezt is szeretjük