Donald Trumpnak ez a szépséges nő volt a felesége Melania előtt: Marla szépségversenyt is nyert
Donald Trump és Marla Maples házassága négy év után ment tönkre.

GettyImages-1209263348
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Donald Trump, mielőtt összekötötte volna az életét Melaniával, két alkalommal is volt nős. Először 1977-ben állt oltár elé Ivanával, aki három gyermeket szült neki: ifjabb Donald 1977-ben, Ivanka 1981-ben, Eric 1984-ben született meg. Még együtt volt első feleségével, amikor összesodorta az élet Marla Maplesszel, akiért végül el is vált, ám vele is végül válás lett a vége.

Donald Trump exfelesége, Marla Maples

Trump és Maples 1989-ben találkoztak egymással, majd viszonyba kezdtek, kettejük kapcsolatáról az amerikai bulvársajtó a '90-es évek elején számos alkalommal cikkezett. 1990 februárjában például a New York Post egy elég provokatív címlapot készített, Trump arca mellé hatalmas méretű betűkkel írták ki Marla egyik elszólását, amit a nő a barátainak kotyogott el az üzletemberről: "Vele volt életem legjobb szexe."

Hosszú időn át a viszonyuk uralta a bulvárt, eközben Ivanával is megromlott a házasságuk. A nő azért adta be a válási papírokat, mert azzal vádolta meg a férjét, hogy megerőszakolta őt. A válásukat 1992-ben mondták ki jogerősen.

1993 októberében Marla világra hozta Trump negyedik gyermekét, Tiffanyt. A szülés után nem sokkal házasodtak össze New York legelegánsabb szállodájában, a Plaza Hotelben. A ceremónián ezer vendég vett részt. 1996-ban újabb botrány robbant ki: Marlát és testőrét, Spencer Wagnert egy rendőr találta meg Mar-a-Lagótól nem messze lévő parton hajnali négy órakor, egy életmentő stand alatt voltak kettesben egy pásztoróra erejéig. Ezután Trump kirúgta a férfit, ettől függetlenül ő is, és Maples is tagadták, hogy megtörtént volna a félrelépés.

A botrány után nem sokkal, 1997-ben tönkrement a házasságuk, hivatalosan 1999-ben váltak el. Trump 1998-ban szeretett bele Melaniába.

A válás után Marla színészkedett, a mai napig vállal szerepeket, ám főleg alacsony költségvetésű produkciókban bukkan fel. 2016-ban a Dancing With The Stars egyik versenyzője volt. Ugyanebben az évben az ABC-n futó talk-show, a The View egyik műsorvezetője lett. Saját rádióműsora is volt a Contact Talk Radio csatornán. Manapság a spirituális gondolkodásra és az önmagunkkal való törődésre buzdítja követőit az Instagramon és a honlapján is.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos nő Marla Maples.

Ezt is szeretjük