Sophia Loren 49 éves menye bikinis képet posztolt: ámultak a rajongók az NCIS-ből ismert Sasha Alexanderen
Sasha Alexander az Instagramra töltötte fel a bikinis fotót.

GettyImages-1183867823
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sasha Alexander, az NCIS és a Született detektívek színésznője Instagram-oldalán mutatta meg, milyen remek formában van.

Egyik szerette a strandon örökítette meg a 49 éves családanyát, aki egyébként Sophia Loren fia, Edoardo Ponti felesége.

Sasha Alexander bikiniben

"Folytatódik a nyár" - írta az alábbi képéhez. Egy mintás, magas derekú bikinialsót és hozzá passzoló felsőt viselt. A szettjét egy nyári kalappal és egy laza, strandoló ingruhával dobta fel.

"Annyira imádni való vagy!" "Szeretem a stílusod!" "Imádom ezt a bikinit és persze azt a nőt is, aki viseli" - írták a dicsérő kommenteket a rajongói.

Remek formában van, rendező férjével, Edoardóval két gyermeket nevelnek, Lucia 2006 májusában, Leonardo 2010 decemberében született. A gyerekek amíg kicsik voltak, akkor is odafigyelt a testmozgásra és az étkezésre, manapság pedig bőven több ideje magára, mint pár évvel ezelőtt. A The New Potatónak adott interjúban így nyilatkozott arról, hogy tartja formában magát:

- Imádom az ételeket és a testmozgást is, szóval próbálom megtartani az egyensúlyt. Igyekszem egy tiszta diétához ragaszkodni, ami főleg fehérje, zöldség és gyümölcs fogyasztásából áll, illetve kevés szénhidrátot eszem. Kerülöm, hogy túl sok cukrot vigyek be a szervezetembe, mert attól fáradt leszek, és lecsökken az energiám. Naponta csak egy csésze kávét engedek meg magamnak, és annyi zöldekből készült dzsúszt iszom, amennyit csak lehetséges. Utóbbi jót tesz a bőrnek. Emellett sokat meditálok, ami segíti tisztán tartani az elmém, és boldogabb vagyok tőle. Elköteleztem magam Tracy Anderson edzési módszere mellett, kardio-táncmozdulatokat és izomerősítő gyakorlatokat végzek. Kihívást jelent ez nekem, jól megizzaszt, és sokkal energikusabbnak érzem magam tőle - mondta.

Sasha Alexander lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen bájos lány lett Sophia Loren unokájából, Luciából.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük