Egy hete született az énekesnő kisfia! Most végre megmutatta a csöppséget
Nézd meg Shakira és Piqué tündéri kisfiát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Shakira és a Barcelona focistája, Gerard Piqué már kétgyermekes szülők: a kolumbiai énekesnő január 29-én adott életet második kisfiának, Sashának.

A kicsit mindeddig nem mutatták meg a nyilvánosságnak, most azonban kiposztolták a worldbabyshower.org weboldalra a fotóját, a saját fényképükkel együtt.

Tették mindezt jótékony céllal - aki ugyanis ellátogat az oldalra, rögtön a fotókba és a sztárpár üzenetébe botlik, amelyben arra kérik a látogatókat, hogy adakozzanak az UICEF javára, hogy a hátrányos helyzetű gyerekeknek is meg tudják adni mindazt, ami a fejlett országokban születő babáknak természetes.

- Ez nemcsak egy babaköszöntő üzenet, hanem egy világméretű mozgalom is, hogy életeket mentsünk. Te is részese lehetsz mindennek, ha vásárolsz az UNICEF ajándékaiból. Ezek olyan dolgok, amelyek életbevágóan fontosak, és amelyeket el is juttatnak a hátrányos helyzetű kisbabáknak. Kétféleképpen csatlakozhatsz hozzánk: vegyél egy ajándékot, és ments életet, vagy tarts babaköszöntő bulit, és segíts még több gyereknek - áll az üzenetben.

A 38 éves énekesnő és a 28 éves sportoló 2010-ben ismerkedtek meg, első gyermekük, Milan 2013 januárjában született, a két fiútestvér között szinte napra pontosan egy év van.

Albert herceg ikrei

Nézd meg a kis csöppségeket, akik tavaly decemberben látták meg a napvilágot.

Ezt is szeretjük