A 44 éves Shakira testhezálló, piros ruhában pózolt a Vogue címlapján: remek formában van az énekesnő

Shakira a Vogue mexikói kiadásának címlapján szerepelt.

shakira-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Shakira korunk egyik legnépszerűbb énekesnője, a munka mellett családanya is egyben, Gerard Piquével két kisfiút nevelnek, Milan már nyolc-, Sasha hatéves. 

Bár zenei karrierjét a '90-es években kezdte, a nagy áttörés akkor történt meg, amikor 2001-ben kiadta az első angol nyelvű albumát, ami a Laundry Service címet kapta. Azóta körbejárta az egész világot a turnéival, és számos alkalommal meghódította a zenei listákat. Remek tánctudását is sokan dicsérik, amelynek köszönhetően formában tartja magát, a kétgyermekes sztár elképesztően fest, erről tanúskodik legújabb címlapfotója.

Shakira a Vogue címlapján

Shakira a mexikói Vogue kérésére vállalt el egy nagy interjút, illetve a címlapra is őt tették. Egy nagyon dögös, testhezálló ruhában szerepelt. A piros kreációt a Dolce & Gabbana egyik tervezője álmodta meg. A rajongóinak is nagyon tetszett a felvétel, fél nap alatt több mint félmillióan lájkolták, emellett rengeteg pozitív kommentet kapott.

Az interjúban főleg a szakmai életére helyezték a hangsúlyt. Mint kiderült, igazi maximalista.

- Egyáltalán nem rajongok a saját zenémért, ha visszahallgatom a dalaimat, mindig az a reakcióm, mik azok a dolgok, amiket jobban csinálhattam volna. Sosem vagyok maximálisan lenyűgözve. Ez az elégedetlenség nem teljesen negatív, van benne valami jó is. Soha nem akarom újra megtenni azt, amit már megtettem, hanem valami mást szeretnék kipróbálni - fogalmazta.

Mindig is kíváncsi és nyitott jellem volt, szívesen tanul meg új dolgokat, úgy véli, pont ez a sikerének a mozgatórugója.

- Ha annyira magabiztos lennék, és mindent csak a tehetségemre alapoznék, talán már rég feladtam volna a zenélést. De még soha nem hittem magamban igazán.

A pandémia alatt az ő élete is jócskán megváltozott, hiszen nem tudott turnézni, aggódott a szüleiért, de az élet pozitív oldalait próbálta előtérbe helyezni, nem mellesleg sokkal több időt töltött párjával és a gyerekeivel, mint más esztendőkben.

A rajongóinak jó hírrel szolgált, júliusban jelenik meg legújabb kislemeze, emellett hozzá egy videóklip is társul, amit már le is forgatott.

- Ebben az évben még jön ki pár dalom, amik majd az új albumomon is rajta lesznek, szerintem jövőre már a rajongók is hallhatják a teljes lemezem.

Eva Longoria bikinis fotói

Összegyűjtöttük Eva Longoria bikinis és fürdőruhás fotóit.

Ezt is szeretjük