Jól megnőtt Shakira kisebbik fia: a 6 éves Sashát csak ritkán láthatjuk

A kis Sasha tiszta édesanyja.

shakira-sasha-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Shakira azon hírességek táborát erősíti, aki csak nagyon ritkán posztol képet a gyermekeiről, ugyanis ezzel is a magánéletüket próbálja óvni. Párja, Gerard Piqué is hasonlóan gondolkodik, így az ő Instagramján is csak pár régebbi fotót lehet találni fiaikról, a nyolcéves Milanról és hatéves Sasháról.

Persze olykor előfordulnak kivételes alkalmak, a héten az énekesnő posztolt kisebbik fiáról.

Shakira megmutatta kisebbik fiát

Az alábbi felvételen Sasha középen áll, mellette a 15 éves Kai Odriozola és a 13 esztendős Hans Odriozola. Mind a ketten szörfbajnokok. A hatéves kisfiú is egyre nyitottabb a szörfözésre, így a szülei úgy döntöttek, beíratják egy tanfolyamra. A kép az első órájukon készült.

A rajongók olvadoztak az aranyos felvétel láttán: "Úristen, milyen nagyfiú lett Sashából!" "Olyan édesek a srácok itt." "Imádni való" - fogalmazták.

Sajnos Milan nem volt jelen az oktatáson, így róla nem tudunk friss képet mutatni, ám Sashán egyből észrevettük, mennyire sokat nőtt az utóbbi két évben. Utoljára olyan fotót, amelyen az arca is látszik, 2019 nyarán posztolt az édesapja. Sasha főleg édesanyjára hasonlít, ő is szőke hajú, emellett a mosolyát is tőle örökölte.

Sasha 2019-ben és napjainkban.
Sasha 2019-ben és napjainkban.
Fotó: Instagram/Gerard Piqué, Instagram/Shakira

Shakira és Piqué igazi álompárnak számítanak, a 2010-ben kiadott Waka Waka klipforgatásán találkoztak először, ami a 2010-es futball-világbajnokság himnusza volt akkor, pár hónappal később már arról pletykáltak, hogy összejöttek, de akkor még tagadták ezt. Egy évvel később vállalták fel a kapcsolatukat, majd családot alapítottak. Nagyobbik gyermekük 2013. január 22-én, a kisebbik 2015. január 29-én látta meg a napvilágot.

Shakira az elmúlt években többször nyilatkozott az anyaságról, leginspirálóbb gondolatait a The Huffington Post gyűjtötte össze. Ezekből kiderült, hogy mint sok nőt, őt is megváltoztatta az anyaság, számára a család az első, 2016-ban például több fontos eseményt is lemondott azért, hogy a beteg Sashát ápolja otthon.

- Egyike vagyok azoknak az anyatigriseknek, akik állandóan az interneten keresnek rá dolgokra a gyerekneveléssel kapcsolatban, és próbálnak minél több információt elolvasni. Nem könnyű anyának lenni. Ez az egyik legnehezebb dolog, amire vállalkoztam. A legnagyobb kihívásokat jelentő színpadokon léptem fel valóban igényes zenekedvelők előtt, olyan világvezetőkkel találkoztam, akik olykor félelmet keltenek az emberben, de semmi sem tett annyira öntudatossá, mint az anyaság. Mindennap elgondolkodom azon, hogy vajon jól csinálom-e. Mindig fejleszteni szeretném magam a világ legnehezebb munkájában - nyilatkozta.

Cristiano Ronaldo lánya, Alana

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Cristiano Ronaldo kislánya, Alana.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük