Mintha nem is Shakirát látnánk fiatalkori fotóin: teljesen máshogy festett fekete hajjal
Latin-Amerika nem azzal a külsővel ismerte meg az énekesnőt, mint ahogy most néz ki.

shakira
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szőke, göndör fürtök, tekergő csípő, szexi idomok, ezeket a jelzőket olvasva rögtön megjelenik lelki szemünk előtt a kolumbiai énekesnő, Shakira. A világ ezzel a külsővel ismerte meg a 2000-es évek elején, azonban ő már jóval korábban ünnepelt sztár lett Latin-Amerikában, igaz azt a közönséget teljesen más külsővel hódította meg.

Shakira fekete hajjal

Első, spanyol nyelvű albumát mindössze 13 évesen dobta piacra Magia néven. Ha megcsodáljuk a lemez borítóját, első pillantásra el sem hisszük, hogy ugyanaz az ember mosolyog ránk a fotókon, akit ma ismerünk. Karrierjét fekete hajjal és fiatal korához illően jóval visszafogottabb, vidám stílussal kezdte.

A ’90-es években végig maradt a sötét hajzuhatagnál, ám ahogy idősödött, évről évre nőiesebb lett a stílusa. Egy esztendő erejéig a vörös hajszínnel is kísérletezett, végül 2001-ben váltott arra a külsőre, amivel világhírűvé vált.

Képes összeállításunkban megmutatjuk, hogy festett Shakira karrierje kezdetén hosszú, fekete hajjal.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük