Brigitte Bardot bikinis bombázó volt fiatalon: már értjük, miért kiáltották ki szexszimbólumnak

Brigitte Bardot igazi álomalakkal rendelkezett fiatalon.

Brigitte Bardot bikiniben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Brigitte Bardot volt a 20. század egyik leggyönyörűbb színésznője, olyan filmekben tűnt fel, mint A megvetés, a Viva Maria! vagy az És Isten megteremté a nőt. Nemcsak az arca volt nagyon szép, hanem az alakja is irigylésre méltó volt.

Brigitte Bardot bikinis fotói

Több filmben is láthatták falatnyi bikiniben a rajongói, ilyen volt az 1952-es Manina vagy az 1962-es Magánélet. Érdekesség, hogy a színésznő kulcsszerepet játszott abban, hogy a bikini népszerűvé váljon világszerte. A kétrészes darabot még 1946-ban dobták először piacra, azonban nagyon megosztotta a bikini az embereket, többen botrányos viseletnek gondolták, és helytelennek tartották, hogy a nők így strandoljanak. Amikor 1952-ben kijött a Manina, majd az 1953-as cannes-i filmfesztiválon is bikiniben fotózták a szőke dívát, egyre többen nyitottak lettek rá, hogy Bardot-hoz hasonlóan mutatkozzanak a tengerparton.

Képes összeállításunkban megnézheted Brigitte Bardot bikinis képeit.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük