Sean Penn 30 éves lánya dögös estélyibe bújt a cannes-i filmfesztiválon: Dylan igéző szépség
Sean Penn legújabb filmjében lánya, Dylan is szerepel.

sean-penn-lánya-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harmincéves lánya, Dylan Penn is részt vett a fesztiválon, ahol édesapjával együtt népszerűsítették a közös filmjüket. A szőke szépség Rachel Zoe stylisttal működött közre, egy nagyon dögös Chanel estélyit választottak ki az alkalomra.

GettyImages-1328032117
Fotó: Daniele Venturelli / Getty Images Hungary

Dylan 2013-ban kezdte meg a modellkarrierjét, a Gap egyik reklámarca volt, majd divatlapok címlapjain láthattuk viszont. 2014-ben szerepelt Nick Jonas Chains című videóklipjében, egy évvel később a mozivásznon debütált a Condemned című film főszereplőjeként. Bár ez az alkotás inkább negatív kritikákat kapott, de szerencsére a negatív kezdés nem tett teljesen keresztbe a karrierjének. A Flag Dayben Jennifer Vogelt játssza.

Egy 2015-ös Vanity Fair-interjújában bevallotta, a saját útját járja, nem az apja nyomására kezdett bele a filmezésbe.

- Nem igazán kérem ki a szüleim tanácsát, szerintem tetszik nekik, hogy én magam fedezem fel a dolgokat az életben. Azt hiszem, azért azt sejtették, hogy valamilyen formában én is belecsöppenek a filmezés világába, bár én mindig úgy gondoltam, hogy a kamera mögött leszek majd. Szerintem örülnek nekem, azt hiszem, egyik szülőmet sem érdekli, pontosan mit is csinálok, a lényeg, hogy legyen munkám.

GettyImages-1328035633
Fotó: Daniele Venturelli / Getty Images Hungary

Bár az elmúlt években modellkedésből és színészkedésből élt, nagy álma, hogy forgatókönyvíróvá váljon, de a rendezésre is nyitott.

- A keresztanyám forgatókönyvének szerkesztője lettem, ez vezetett odáig, hogy más írókkal közreműködtem, és szerkesztést vállaltam. Ez iskolai feladat része is volt, nem mellesleg kerestem vele egy kis pénzt. Annyira megszállottja lettem ennek a munkának, úgy éreztem, ha én magam írtam volna ezeket a forgatókönyveket, akkor még jobban belemerülnék ebbe. El sem tudnám képzelni, hogy a saját sztorimat odaadjam másnak, és ő rendezzen - fogalmazta.

Sophie Marceau a cannes-i filmfesztiválon

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen fantasztikusan nézett ki a múlt héten Sophie Marceau a cannes-i filmfesztiválon.

Ezt is szeretjük