A 36 éves Scarlett Johansson 2. gyerekével várandós: a színésznő hamarosan megszül
Scarlett Johansson második gyerekét várja.

scarlett johansson cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Scarlett Johansson 2020-ban, egy titkos esküvő keretében mondta ki a boldogító igent Colin Jost komikusnak. A Bosszúállók és a Fekete Özvegy sztárja örömteli hónapok elé nézhet, hiszen hamarosan világra hozza az első közös gyermeküket.

A színésznőnek előző kapcsolatából már született egy kislánya, Rose Dorothy Dauriac 2014. augusztus 30-án látta meg a napvilágot.

Scarlett Johansson hamarosan világra hozza második gyermekét

Az örömhírt a Page Six közölte exkluzívan, több közeli forrásra hivatkozva. Egy informátor elmondta a lapnak, hogy Scarlett hamarosan megszül, és Colinnal már nagyon izgatottak. Arról nem mesélt, mikorra írták ki, de a hamarosan kifejezés elég árulkodó, lehet, hogy már idén nyáron világra jön a pici.

GettyImages-1035091194
Fotó: Trae Patton/NBC / Getty Images Hungary

Egy másik, neve elhallgatását kérő ismerős így fogalmazott:

- Scarlett terhes, de nem beszél róla. Próbálja minél kevésbé magára hívni a figyelmet - magyarázta.

Már júniusban elterjedtek a pletykák a terhességével kapcsolatban, ugyanis legújabb filmje, a Fekete Özvegy június 21-ei premierjére nem ment el Londonba, ez sokaknak gyanús volt, hiszen Johansson mindig nagy örömmel reklámozta a Marvel-filmeket.

- Nem vállal el sok interjút, emellett még az eseményekre sem megy el, hogy promotálja a Fekete Özvegyet. Ez különösen meglepő, hiszen ez idén az egyik legnagyobb Marvel-Disney-mozi, amelynek nemcsak a főszereplője, hanem a producere is - tette hozzá.

Utoljára június 21-én láthatták a képernyőn, Jimmy Fallonnak adott interjút, ám nem a műsor stúdiójában, hanem egy másik helyről jelentkezett be webkamerán keresztül, így csak a felsőteste látszódott.

A színésznő még az utcára is ritkábban mozdul ki.

- Scarlett általában a nyár nagy részét Amagansettben és Montaukban tölti, régen gyakran lehetett látni, ahogy a kutyáival sétált a tengerparton, vagy kávézott. De ezen a nyáron úgy tűnik, hogy szándékosan nem bukkan fel sehol.

Nemcsak a terhességét, hanem az esküvőjét sem verte nagy dobra. Három évnyi járás után 2020 októberében kötötte össze az életét a Saturday Night Live sztárjával, egy kis ceremóniát szerveztek, a legközelebbi szeretteik vehettek részt az eseményen. Még esküvői képek sem jelentek meg kettejükről, úgy gondolták, inkább ezeket a fotókat megtartják saját maguknak emlékbe ahelyett, hogy az egész világgal megosztanák.

Julia Roberts és férje

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű párt alkot Julia Roberts és férje, Daniel.

Ezt is szeretjük