Scarlett Johansson testhezálló ruhában pózolt: 3 hónappal a szülés után ilyen az alakja

Scarlett Johansson 2020 februárja óta először lépett a vörös szőnyegre.

scarlett-johansson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

November 18-án rendezték meg 35. alkalommal az Annual American Cinematheque Awardsot, ahol Scarlett Johanssont díjazták a filmes munkásságáért.

A színésznőt az eseményre férje, Colin Jost is elkísérte. A házaspár számára mozgalmasan teltek az utóbbi hónapok, ugyanis a világra jött első közös gyermekük, Cosmo.

Ilyen Scarlett Johansson alakja három hónappal a szülés után

A színésznő a vörös szőnyegre egy hófehér Versace blézerben és nadrágban pózolt, a felsőjét kövekkel rakták ki. A szettje szépen kiemelte formás és nőies alakját a színésznőnek, aki 2021 augusztusában adott életet kisfiának.

GettyImages-1354144542
Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

A házaspár próbálta titokban tartani, hogy a színésznő gyermeket vár, ami egy nagyon szimpatikus húzás volt tőlük. Egyes sztárok a világgá kürtölik, ha teherbe esnek, és még az áldott állapotukból is üzletet csinálnak: magazinok címlapján mutatják meg a babapocakjukat, a témával kapcsolatban több alkalommal adnak interjút, esetleg kismamákat megcélzó termékek reklámarcaivá válnak, a színésznő viszont nem kért ebből a felhajtásból. Privát módon szerette volna megélni a várandósságot.

2021 júliusában a Page Six több forrásra hivatkozva közölte, hogy Johansson várandós, akkor ezt a sztárpár nem erősítette meg. Egy hónappal később született meg a kisfiuk, aki a sztár második gyermeke, előző házasságából született egy lánya még 2014-ben, aki a Rose nevet kapta. 

GettyImages-1354144444
Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

A 2021 nyarán bemutatott Fekete Özvegy című mozifilm premierjére sem ment el a színésznő, mert valószínűleg nem akart hatalmas babapocakkal a vörös szőnyegre állni, nem mellesleg valószínűleg a koronavírus miatt sem szerette volna kockáztatni a pici és a saját egészségi állapotát. Persze ugyanúgy népszerűsítette a filmet, azonban az interjúkat mindig az otthonából adta a tévéseknek Zoomon keresztül, így csak az arca látszódott.

Utoljára 2020 februárjában szerepelt a vörös szőnyegen, akkor férjével az Oscar-gála Vanity Fair afterpartijára voltak hivatalosak.

Scarlett Johansson hasonmása

Cikkünkből megtudhatod, ki Scarlett Johansson hasonmása.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük