Scarlett Johansson testhezálló ruhában pózolt: 3 hónappal a szülés után ilyen az alakja

Scarlett Johansson 2020 februárja óta először lépett a vörös szőnyegre.

scarlett-johansson-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

November 18-án rendezték meg 35. alkalommal az Annual American Cinematheque Awardsot, ahol Scarlett Johanssont díjazták a filmes munkásságáért.

A színésznőt az eseményre férje, Colin Jost is elkísérte. A házaspár számára mozgalmasan teltek az utóbbi hónapok, ugyanis a világra jött első közös gyermekük, Cosmo.

Ilyen Scarlett Johansson alakja három hónappal a szülés után

A színésznő a vörös szőnyegre egy hófehér Versace blézerben és nadrágban pózolt, a felsőjét kövekkel rakták ki. A szettje szépen kiemelte formás és nőies alakját a színésznőnek, aki 2021 augusztusában adott életet kisfiának.

GettyImages-1354144542
Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

A házaspár próbálta titokban tartani, hogy a színésznő gyermeket vár, ami egy nagyon szimpatikus húzás volt tőlük. Egyes sztárok a világgá kürtölik, ha teherbe esnek, és még az áldott állapotukból is üzletet csinálnak: magazinok címlapján mutatják meg a babapocakjukat, a témával kapcsolatban több alkalommal adnak interjút, esetleg kismamákat megcélzó termékek reklámarcaivá válnak, a színésznő viszont nem kért ebből a felhajtásból. Privát módon szerette volna megélni a várandósságot.

2021 júliusában a Page Six több forrásra hivatkozva közölte, hogy Johansson várandós, akkor ezt a sztárpár nem erősítette meg. Egy hónappal később született meg a kisfiuk, aki a sztár második gyermeke, előző házasságából született egy lánya még 2014-ben, aki a Rose nevet kapta. 

GettyImages-1354144444
Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

A 2021 nyarán bemutatott Fekete Özvegy című mozifilm premierjére sem ment el a színésznő, mert valószínűleg nem akart hatalmas babapocakkal a vörös szőnyegre állni, nem mellesleg valószínűleg a koronavírus miatt sem szerette volna kockáztatni a pici és a saját egészségi állapotát. Persze ugyanúgy népszerűsítette a filmet, azonban az interjúkat mindig az otthonából adta a tévéseknek Zoomon keresztül, így csak az arca látszódott.

Utoljára 2020 februárjában szerepelt a vörös szőnyegen, akkor férjével az Oscar-gála Vanity Fair afterpartijára voltak hivatalosak.

Scarlett Johansson hasonmása

Cikkünkből megtudhatod, ki Scarlett Johansson hasonmása.

A megtévesztésig hasonlít Scarlett Johanssonra ez az orosz modell: sokan a színésznő húgának nézik

Az orosz modell hatalmas sztár lett a TikTokon a hasonlóság miatt.

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük