A Szex és New York színésznői gyűlölték egymást: Sarah Jessica Parker és Kim Cattrall közt puskaporos volt a levegő

Kim Cattrall a Szex és New York legújabb folytatásában már nem fog szerepelni.

sarah-jessica-parker-kim-cattrall
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sarah Jessica Parker és Kim Cattrall viszonya nem rímel arra a szövetségre, amely leghíresebb karaktereik, a Szex és New York Carrie-je és Samanthája között van. Bár a két színésznő sokáig tagadta, hogy puskaporos lenne köztük a hangulat, számos eset cáfolja ezen állításukat.

2021. január 10-e emlékezetes dátum a sorozat és a két mozifilm rajongóinak, ekkor jelentette be az HBO, hogy a világ kedvenc szinglijei visszatérnek egy tíz epizódból álló évad erejéig, amely az And Just Like That… címen fog a képernyőre kerülni. Üröm az örömben, hogy az ikonikus négyes fogatot nem láthatjuk viszont, ugyanis Kim Cattrall Samanthája nem fog feltűnni ezúttal.

Sarah Jessica Parker és Kim Cattrall vitája

A sorozat készítői a figura kiírását azzal magyarázták meg, hogy mindenképpen olyan történetet szeretnének elmesélni, ami harmonizál az élet történéseivel, márpedig a valóságban is sokszor megesik, hogy a barátságok elhalványulnak. Noha ezek szerint Carrie és Samantha eltávolodtak, megformálóik sosem álltak közel egymáshoz.

sarah j p kim cattrall
Fotó: Tom Kingston / Getty Images Hungary

- Mi sosem voltunk jóban, pusztán kollégák voltunk, ami azért egészséges kapcsolat egy ilyen helyzetben, mert így nem keveredik a munka és a magánélet - mesélte Cattrall 2018-ban a CNN interjújában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Parker ennek ellentmondva sokáig minden nyilvános megszólalásakor hangsúlyozta, hogy a stáb a produkció forgatása alatt olyan volt, akár egy nagy család. Ezt azonban megcáfolja az az eset, amelyről 2017-ben a The New York Post rántotta le a leplet. 

Állítólag Parker és a széria másik két főszereplője, Cinthya Nixon és Kristin Davis között rendkívül szoros volt a viszony, ám Cattrallt folyton kihagyták a bandázásból. Például, amikor Atlantic Cityben forgatott a stáb, Parker csak a két kolléganőjének foglalt szállást, kihagyva ezzel Cattrallt.

kim catrall sjp
Fotó: Bryan Bedder / Getty Images Hungary

Azonban a színésznő sem volt éppen szívélyes egykori kolléganőjével, amikor az az Instagramon nyilvánított részvétet neki bátyja elvesztésekor 2018-ban.

„A bejegyzést olvasva édesanyám megkérdezte tőlem: mikor hagy már békén téged ez az álszent Sarah Jessica Parker? A folyamatos érdeklődésed csak egy fájdalmas emlékeztető, hogy igazából mennyire kegyetlen voltál, és vagy ma is. Hadd tisztázzam - ha esetleg nem tettem ezt meg elégszer. Te nem vagy a családtagom. Nem vagy a barátom. Szóval most utoljára leírom neked, hogy ne használd arra a tragédiánkat, hogy jó színben tüntesd fel magad a világ előtt" - fogalmazta Cattrall a válaszában.

Az ellentétet kettejük közt még inkább elmélyítette, hogy 2018-ban Kim Cattrall miatt esett kútba a Szex és New York harmadik egész estés mozifilmje, mivel a sztár kategorikusan kijelentette, nem hajlandó többet Samantha Jones bőrébe bújni, ami nagyon rosszul érintette Sarah Jessica Parkert és a show többi csillagát. 

Ellenségeskedő filmcsillagok

Képes összeállításunkban olyan filmes párokat mutatunk, akik a közös munkájuk alatt inkább megfojtották volna egymást egy kanál vízben. 

Ezt is szeretjük