Az 57 éves Sarah Jessica Parker fürdőruhában napozott: ilyen a sztár alakja

Sarah Jessica Parkert fürdőruhában fotózták le Hamptonsban.

sarah-jessica-parker-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick a július 4-i függetlenség napját pihenéssel töltötték. Bár New Yorkban élnek a gyerekeikkel, azonban Hamptonsban is van egy vidéki villájuk. Egy lesifotósnak sikerült strandolás közben megörökítenie a Szex és New York sztárját.

Hamptons az észak-keleti part legnépszerűbb üdülőhelye, a New York-i elit tagjai is nagy örömmel keresik fel ezt a vidéket.

Sarah Jessica Parker fürdőruhában

Az 57 éves színésznő nagy nyugalommal olvasta egyik könyvét, miközben egy fekete fürdőruhában élvezte a napsütést.

profimedia-0705003705
Fotó: Profimedia

Az egyberészest Malia Mills tervezte. Az 57 éves színésznő mindig is vékony, törékeny alkat volt, ez napjainkban sem változott. Sokat tesz az egészségéért, a The Doctorsnak adott interjújában vallotta be, mi a titka.

- Rengeteget sétálok, egy olyan városban élek, ahol sokat lehet gyalogolni. Egy olyan házban élek, amelynek négy-öt emeletnyi lépcsője van - mesélte, majd hozzátette, naponta legalább tízezer lépést megtesz.

profimedia-0705003486
Fotó: Profimedia

- A sétálás tényleg nagyszerű, de nyáron imádok úszni és kajakozni is - tette hozzá.

Ami az étkezést illeti, odafigyel arra, hogy egészségesen egyen: imádja a mandulatejet, az articsókát, a pálmaszívet, az avokádót, de szalámi is mindig van a hűtőjében.

- Ha választanom kéne, inkább a sós ételeket választanám az édesek helyett.

profimedia-0705003692
Fotó: Profimedia

A színésznő rajongói hamarosan viszontláthatják kedvencüket a képernyőn, idén jelenik meg az 1993-as Hókusz Pókusz folytatása, illetve 2022 márciusában bejelentették, hogy az És egyszer csak... című sorozatnak lesz második évada.

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick gyerekei

Képes összeállításunkban megnézheted a sztárpár három gyermekét.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük