Az 57 éves Sarah Jessica Parker fürdőruhában napozott: ilyen a sztár alakja
Sarah Jessica Parkert fürdőruhában fotózták le Hamptonsban.

sarah-jessica-parker-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick a július 4-i függetlenség napját pihenéssel töltötték. Bár New Yorkban élnek a gyerekeikkel, azonban Hamptonsban is van egy vidéki villájuk. Egy lesifotósnak sikerült strandolás közben megörökítenie a Szex és New York sztárját.

Hamptons az észak-keleti part legnépszerűbb üdülőhelye, a New York-i elit tagjai is nagy örömmel keresik fel ezt a vidéket.

Sarah Jessica Parker fürdőruhában

Az 57 éves színésznő nagy nyugalommal olvasta egyik könyvét, miközben egy fekete fürdőruhában élvezte a napsütést.

profimedia-0705003705
Fotó: Profimedia

Az egyberészest Malia Mills tervezte. Az 57 éves színésznő mindig is vékony, törékeny alkat volt, ez napjainkban sem változott. Sokat tesz az egészségéért, a The Doctorsnak adott interjújában vallotta be, mi a titka.

- Rengeteget sétálok, egy olyan városban élek, ahol sokat lehet gyalogolni. Egy olyan házban élek, amelynek négy-öt emeletnyi lépcsője van - mesélte, majd hozzátette, naponta legalább tízezer lépést megtesz.

profimedia-0705003486
Fotó: Profimedia

- A sétálás tényleg nagyszerű, de nyáron imádok úszni és kajakozni is - tette hozzá.

Ami az étkezést illeti, odafigyel arra, hogy egészségesen egyen: imádja a mandulatejet, az articsókát, a pálmaszívet, az avokádót, de szalámi is mindig van a hűtőjében.

- Ha választanom kéne, inkább a sós ételeket választanám az édesek helyett.

profimedia-0705003692
Fotó: Profimedia

A színésznő rajongói hamarosan viszontláthatják kedvencüket a képernyőn, idén jelenik meg az 1993-as Hókusz Pókusz folytatása, illetve 2022 márciusában bejelentették, hogy az És egyszer csak... című sorozatnak lesz második évada.

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick gyerekei

Képes összeállításunkban megnézheted a sztárpár három gyermekét.

Ezt is szeretjük