Megint rosszul választott? Sandra Bullock új pasija keményen drogozott
Bryan Randallről csúnya dolgok derültek ki a napokban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alig két hete jött a hír: az 51 éves Sandra Bullock hosszú évek után ismét szerelmes, választottja pedig a 49 éves fotós, Bryan Randall.

A páros a színésznő adoptált fiának ötödik születésnapján ismerkedett meg, a férfi készítette a zsúrról a képeket.

Keményen drogozott

Bár a rajongók többsége örül, hogy Sandra Bullock végre boldog, sokan vannak olyanok is, akik féltik az újabb csalódástól a színésznőt.

Köztudott ugyanis, hogy exférje, Jesse James 2010-ben összetörte a szívét, állítólag négyszer csalta meg a 2015 áprilisában a People magazin által a világ legszebb nőjének választott Bullockot.

Most pedig úgy tűnik, Sandra megint rosszul választott, Bryan Randallről ugyanis csúnya dolgok derültek ki. A férfi fiatalon keményen drogozott, ahogy akkori menyasszonya, Janine Staten is.

Ebből a kapcsolatból született egy kislány, Skylar. Bryan később lelépett, és magára hagyta egyetlen gyermekét a drogos anyjával, aki nem sokkal később túladagolta magát, és meghalt.

A férfi a börtönt is kétszer megjárta, majd be is perelték, mert nem volt hajlandó tartásdíjat fizetni a lánya után. A Daily Mail úgy tudja, Bryan mostanra jó útra tért, anyja halála után magához vette a lányát, és igyekszik olyan jó apja lenni, amilyen csak lenni tud.

Ezt is szeretjük