Sandra Bullock élő adásban nyalta-falta Meryl Streepet
A két sztár osztozott a Critics Choice Awards legjobb színésznőjének járó díján, és izzott körülöttük a levegő.

beauty and style
Top olvasott cikkek

2010. január 15-én tartották meg tizenötödik alkalommal az Annual Critics Choice Awards díjátadó gáláját, amelyet a tengerentúlon a VH1 csatorna közvetített. Ahogyan lenni szokott, ez a hollywoodi ceremónia sem múlhatott el pikáns momentum nélkül, amiről ezúttal Sandra Bullock gondoskodott.

A legjobb színésznő kategóriájában először Meryl Streepet hívták fel a színpadra, aki a Julie & Julia - Két nő, egy recept című filmben látható alakításával érdemelte ki az elismerést. A hatvanéves amerikai színésznő nem fogta vissza magát köszönőbeszédében.

Szereti a szexet

- Először is szeretném megköszönni a férjemnek, aki éppen golfozik. Szeretem a színészetet, szeretek dolgozni, szeretem a kaját és a szexet, pontosan, mint Julia Child, szóval ez a szerep nem járt nagy stresszel. Szeretnék köszöntet mondani a zavarba ejtően tehetséges Stanley Tuccinak - ő tudja, hogy miért - fogalmazott a két Oscar-díjas színésznő.

Miután befejezte, a színpadra szólították Sandra Bullockot, aki szintén megkapta a legjobb színésznőnek járó díjat a The Blind Side című sportfilmben nyújtott alakításáért. A negyvenöt éves amerikai színésznő szintén nem fogta vissza magát meglepetésében.

Meryl Streep jól csókol

Először egy nem éppen illendő szóval illette a kialakult helyzetet, majd úgy tett, mintha rá akarna támadni Streepre, de végül persze megölelte idősebb kolléganőjét, és egy hatalmas csókkal illette száját! Köszönöbeszédében ő is elmondta többek között azt, hogy szereti a kaját és a szexet, majd hozzátette, hogy Meryl szerinte nagyon jól csókolózik.

A ceremónián Jeff Bridges kapta a legjobb színésznek járó díjat a Crazy Heartért. A legjobb férfi mellékszereplő Christoph Waltz lett a Becstelen Brigantykból, a legjobb női mellékszereplő pedig Mo'Nique a Drágaságomból.

A legjobb rendezés és a legjobb film díját Kathryn Bigelow kapta A bombák földjénért, míg a legjobb eredeti forgatókönyvnek járó díjat Quentin Tarantino vehette át a Becstelen Brigantykért. Az Avatart számos technikai kategóriában díjazták, a legjobb animációs film pedig a Fel! lett.
Ezt is szeretjük