Ő volt Sandra Bullock férje: szívszorító, miért ment tönkre a házasságuk 5 év után
Sandra Bullockot többször is megcsalta a férje, valójában emiatt ért véget az öt évig tartó házasságuk.

GettyImages-494375810
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sandra Bullock gyönyörű színésznő, akit 2015-ben még a People magazin is az év legszebb nőjének választott meg. Ennek ellenére a sztár magánélete nem alakult túl fényesen.

A színésznő és exférje, Jesse James 2005-ben házasodtak össze, azonban már egy évvel a boldog igen után kudarcba fulladt a szerelmük, amikor kiderült a megcsalás. A férfi rendszeresen csalta feleségét, amelyről több érintett nő is beszámolt.

Sandra Bullockot megcsalta a férje

A hűtlen férj az ABC News szerint 2015 júniusában a Men’s Journal júniusi számában vallotta be, hogy több nővel is rendszeresen csalta a feleségét. 

sandra-bullock-jesse-james
Fotó: Getty Images Hungary/ Pascal Le Segretain

- Sohasem tagadtam le semmit, amit tettem. Felelősséget vállaltam a cselekedeteimért. Igen, megcsaltam a feleségemet. És akkor mi van? Millió másik férfi is félrelépett már. Igazság szerint nem is lett volna szabad kapcsolatban lennem senkivel. Sohasem adtam bele száz százalékot a dolgokba. Elég elcseszett döntéseket hoztam.

Jesse az eset után rehabra ment a szexfüggősége miatt, amelytől változást remélt. A férfi szerint sokat segített számára a bent töltött idő, ekkor át tudta gondolni az életét és a cselekedeteit is.

A cikk az ajánló után folytatódik

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Egy ketrecbe zárt állat voltam. Ki kellett törnöm, mielőtt bekattanok, és még nagyobb hülyeséget csinálok. Azért jelentkeztem be, mert beláttam, hogy segítségre van szükségem. Azt hittem, odabent mindenki zakkant lesz. Aztán amikor már ott voltam, rádöbbentem, hogy én vagyok a legzakkantabb az összes között. Nem akartam többé dühös lenni. Egyenesbe akartam hozni a dolgaimat. A rehab után egyszerűen megnyomtam a képzeletbeli gombot, és újrakezdtem az életem.

sandra-bullock-jesse-james-kep
Fotó: Getty Images Hungary/ Steve Granitz

Sandra Bullock 2010 áprilisának végén beadta a válási papírokat, június végén hivatalosan is elváltak. Öt évvel a válásuk után a színésznő Bryan Randall fényképész oldalán talált rá a boldogságra.

A pár 2015-ben ismerkedett meg egymással, azóta is töretlen a szerelmük. A sztár két gyermeket nevel, Louis fia 12, Laila lánya pedig már tízéves. Mindkettejüket örökbe fogadta, a gyereknevelésben természetesen párja is kiveszi a részét. 

Adam Levine botránya

A Maroon 5 énekese, Adam Levine egy évig csalta a feleségét Sumner Stroh Instagram-modellel, erről a volt szerető a TikTokon vallott. Állítását azokkal a képernyőfotókkal támasztotta alá, amelyeket az Instagramon folytatott privát beszélgetéseikről készített. A 43 esztendős sztár reagált a vádakra, tagadta, hogy valaha is lefeküdt volna a nála húsz évvel fiatalabb lánnyal, de azt viszont elismerte, hogy átlépett egy határt, és megígérte, többet nem fog más nőknek flörtölős üzeneteket küldözgetni. 

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük