Sandra Bullock édesanyja gyönyörű nő volt: a színésznő Helgától örökölte igéző szépségét

Képeken nézheted meg, milyen lenyűgözően szép nő volt Sandra Bullock édesanyja, Helga.

sandra-bullock-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sandra Bullock tipikusan az a színésznő, akit mindenki ismer, filmjeit rendszeresen játsszák a különböző tévécsatornák. Olyan neves filmekhez adta a nevét, mint a Beépített szépség, A pusztító vagy éppen a Féktelenül.

Az Oscar- és Golden Globe-díjas sztárról nem sokan tudják, hogy nemcsak amerikai, hanem német gyökerekkel is rendelkezik, amelyet édesanyjának köszönhet.

Sandra Bullock édesanyja, Helga

Helga Mathilde Meyer 1942 decemberében született Németországban, opera-énekesnőként és énektanárként tevékenykedett, számára ezek jelentették az igazi szenvedélyt az életében.

Sandra Bullock édesanyjával, a gyönyörű Helgával.
Sandra Bullock édesanyjával, a gyönyörű Helgával.
Fotó: Getty Images Hungary/Karin Cooper

Férjével, John W. Bullockkal Nürnbergben ismerkedett meg egy katonai szolgálatnak köszönhetően. Rögtön megtalálták a közös hangot, hiszen John szintén értett az énektanításhoz.

Szerelmük tagadhatatlan volt, így nem sokkal később Németországban mondták ki egymásnak a boldogító igent. A képeket elnézve Helga angyalarcú, nagyon csinos nő volt már akkoriban is. A színésznő egyértelműen tőle örökölte különleges szépségét és bájos megjelenését.

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Helga két gyermeknek adott életet: Sandra Bullock 1964. július 26-án, Gesine Bullock 1970. március 6-án született. Bár a lányok az Egyesült Államokban születtek, sok időt töltöttek Németországban, így mindketten kitűnően megtanultak németül, amelyet a későbbiek során hasznosítani tudtak.

A Beépített szépség sztárja korán elveszítette édesanyját, aki akkor még csak 57 éves volt. 2000-ben hunyt el, rákos megbetegedéssel küzdött. A mosolyában azonban még mindig ott él gyönyörű édesanyja, akire igyekszik minden egyes nap emlékezni.

Sandra Bullock édesanyja és édesapja kéz a kézben.
Sandra Bullock édesanyja és édesapja kéz a kézben.
Fotó: Getty Images/Ron Galella LTD

- Nem akarta, hogy bezárkózva éljem az életem, és azt sem, hogy féljek a saját érzéseimtől. Nos, az élet gondoskodott arról, hogy most mindent érezzek, és ezt már nem szégyellem bevallani - mesélte a People magazinnak.

Nézegess fényképeket Lady Gaga édesanyjáról!

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos nő Lady Gaga édesanyja.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük