Friss felvételen a Jurassic Park vérrákkal kezelt sztárja: Sam Neill hamarosan újra munkába áll

A rákbeteg Sam Neill ismét a kamerák elé áll.

GettyImages-129738338
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A múlt héten derült ki, hogy Sam Neillt harmadik stádiumú vérrákkal kezelik.

A 75 éves színész nyíltan bevallotta, hogy haldoklik, ennek ellenére mégsem fél a haláltól, sőt, bízik a gyógyulásában, és reméli, hogy látja az unokáit felnőni. A színész kedden a Lorraine című műsorban szerepelt, hogy a betegségéről és terveiről beszéljen, szemlézte a Daily Mail.

A vérrákkal kezelt Sam Neill újra munkába áll

Bevallotta, körülbelül egy évvel ezelőtt kapta meg a diagnózist, ami után egyből kemoterápiás kezelésre küldték az orvosai.

sam-neill
Fotó: ITV/Lorraine

- Már nyolc hónapja tünetmentes fázisban vagyok, a jövő héten ismét dolgozni fogok. Kemoterápiára jártam, semmi dolgom nem volt, így úgy gondoltam, miért is ne kezdjek el írni. Pár hónappal később úgy gondoltam, az írásaimat akár könyv formájában is publikálhatnám - mesélte.

A Did I Ever Tell You This című memoárja a múlt héten jelent meg, amelyben a rákkal való küzdelméről is értekezett. Persze az élete szebb pillanatait, mint például a sikeres karrierjének felépítését is taglalta, a régi szép emlékek felidézése mindig mosolyt csalt az arcára, miközben élete egyik legnehezebb küzdelmén esett át. Végül nem a kemoterápia, hanem egy új típusú gyógyszer segített sokat az állapotán.

Az Apple Never Falls című alkotásban szerepel majd.

Mi történt a Jurassic Park gyereksztárjával?

Ma már tutira elmennél mellette az utcán!

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük