A Guldenburgok öröksége szépséges Evelynje volt: a 72 éves Iris Berben éveket letagadhatna a korából

Iris Berben napjainkban is a filmiparban dolgozik.

iris-berben-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Iris Berben színésznőt nem kell bemutatni A Guldenburgok öröksége rajongóinak, ő alakította Evelyn karakterét, amikor a sorozat 1987-ben elindult, 37 éves volt.

Iris Berben így néz ki napjainkban

1969-ben debütált a képernyőn, azóta több mint 150 produkcióban szerepelt, 2022-ben benne volt A szomorúság háromszöge című alkotásban, ami három Oscar-jelölést is bezsebelt. Jelenleg több alkotást forgat.

1974 és 2006 között Gabriel Lewy üzletember volt a szerelme, 2007-ben szeretett bele Heiko Kiesow színészbe, azóta is vele van együtt.

Augusztusban lesz 73 éves, de aki a friss képeit megnézi róla, meg nem tippelné a pontos életkorát. A stílusa nagyon nőies és ízléses, a Vogue magazinnak adott interjújában elmondta, a hétköznapokban nincs saját stylistja.

- Az én időmben még minden másképp működött az iparban. Akkoriban még nem volt jellemző, hogy minden fiatal színésznek egy egész kísérőcsapata legyen. Ennek a fő oka az, hogy akkoriban még a szakmánkhoz nem csatolták hozzá a reklámozást a divattervezők, akiknek valami különleges darabját kellett volna viselni. A jelmeztervezőket fontosnak tartom színésznőként, a stylistok pedig kiválóak egy fotózás idején. Sosem éreztem szükségét, hogy külön magam mellé is alkalmazzak egy stylistot, az elmúlt évek alatt pedig elég magabiztos lettem az öltözködés terén. Csak bizonyos alkalmakkor van szükségem segítségre. 

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Iris Berben.

Sydne Rome-ra emlékszel még?

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néz ki napjainkban a színésznő.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük