A Dallas Lucy Ewingja így fest rövid hajjal: friss fotókon a 64 éves Charlene Tilton

Charlene Tilton ennyit változott 64 éves korára.

charlene-tilton-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Charlene Tiltont a legtöbben a Dallasból ismerhetik, ő alakította Lucy Ewingot. Amikor megkapta a szerepet, és elkezdett forgatni, csupán egy naiv és ártatlan 17 éves tinilány volt. A sorozat stábjával nőtt fel, a legszorosabb kapcsolatot pedig a Jockey-t alakító Larry Hagmannel alakította ki. 2022 decemberében ünnepelte 64. születésnapját.

Charlene Tilton így néz ki most

A színésznő 1976-ban szerepelt először a képernyőn, de a világhírnevet a Dallas hozta meg számára. A nyolcadik évad végén otthagyta a szériát, a készítők nem hosszabbítottak vele szerződést, mert úgy érezték, nem tudnak mit csinálni a karakterével, inkább az idősebb szereplőkre szerettek volna fókuszálni, mesélte a People magazinnak. Larry Hagman, akivel szoros viszonyban lettek, nagyon csalódott volt emiatt, Tilton szerint kollégája keze van abban, hogy végül további két évadra visszatért a sorozatba.

A mai napig a színészet az élete, 2023 februárjában jelent meg a Heaven Sent című filmje, jelenleg a The Nana Projectet forgatja.

Kétszer házasodott, de mindkét kapcsolata tönkrement. Első férjétől, Johnny Lee-től egy lánya született, Cherish. Vele és két kis unokájával él egy fedél alatt.

Az utóbbi években félhosszú haja volt, ám tavaly ősszel úgy döntött, hogy kipróbál valami mást, így rövidre vágatta a frizuráját. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Charlene Tilton.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük