Salma Hayeket szőkén alig ismertük fel: új filmjében nagyon másképp fest
Salma Hayek a Sokkal több mint testőr folytatásában lepett meg mindenkit az átalakulásával.

salma-hayek-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Salma Hayek 1991-ben költözött Los Angelesbe, hogy meghódítsa az álomgyárat. Nem kellett sokat várnia az áttörést meghozó szerepre, négy évvel később Antonio Banderas mellett játszhatott a Desperado című filmben, ami megalapozta a karrierjét, mint Hollywood ügyeletes dögös latinája.

Az 54 esztendős színésznőről valószínűleg a szőke ciklon jelző lenne az utolsó, ami eszünkbe jut. Noha tett pár próbálkozást hajszíne változtatására, többnyire mindig hosszú, sötétbarna vagy fekete hajzuhataggal láthattuk.

Salma Hayek szőke hajjal

Épp ezért okozott nagy meglepetést a rajongóinak, hogy új filmjében, a Sokkal több mint testőr második részében platinaszőke tincsekkel tűnik fel. A bejegyzés jobb oldalán látható fehér nyílra kattintva még közelebbről megnézheted a fotót.

Patrick Hughes 2017-es akció-vígjátékának folytatásában a filmcsillag egy bérgyilkos feleségének bőrébe bújik, akinek férjét elrabolják, így ő siet a megmentésére. A cselekmény egy pontján rejtőzködnie kell, ezért szőke parókával titkolja, hogy kicsoda. Nem csoda, ha ez az álca minden gonosztevőt megtéveszt, Hayek világos tincsekkel teljesen másképp fest.

Sonia figurája egyébként más tekintetben is eltér azoktól a karakterektől, amelyeket megszokhattunk tőle. Például rengeteget káromkodik, ami az első rész leforgatásakor még nagyon szokatlan volt a számára. Különösen azért volt szégyenlős a kezdetekben, mert filmbéli partnere nem más, mint Samuel L. Jackson, akinek épp a csúnya beszéd az egyik védjegye.

Salma Hayek 2021. június 14-én a Sokkal több mint testőr 2 londoni premierjén.
Salma Hayek 2021. június 14-én a Sokkal több mint testőr 2 londoni premierjén.
Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary

- Nagyon vicces volt, de egyben kicsit ijesztő is az elején. Olyan voltam, mint Robert DeNiro a Taxisofőrben. Le akartam nyűgözni Jacksont, így a tükör előtt állva gyakoroltam a káromkodást, mert rengetegszer arcába mondom a csúnyaságokat. Na, ez eleinte nagyon nem volt komfortos helyzet - ecsetelte Jimmy Fallon vendégeként.

Végül átesett a ló másik oldalára, annyira belejött a szitkozódásba, hogy a produkció befejeztével sem tudta kiiktatni azt a beszédéből.

- Nagyon kellett vigyáznom, mert Sonia figurája jó sokáig velem maradt. És hát, ugye van egy lányom, aki egyből rám szólt, ha véletlenül eleresztettem egy cifra beszólást. Ilyenkor mindig azzal védekeztem, hogy ez nem én voltam, hanem Sonia.

Salma Hayek 20 éves mostohalánya 

Salma Hayek és a francia milliárdos, François-Henri Pinault a 2000-es évek második felében találtak egymásra. A férfinak előző kapcsolataiból három gyermeke jött a világra. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő középső gyereke, Mathilde Pinault.

Ezt is szeretjük