Salma Hayek 20 éves mostohalánya szupermodell is lehetne: ámulunk Mathilde szépségén
Salma Hayek mostohalánya gyönyörű nővé érett.

salma-hayek-mostohalánya-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Salma Hayek és a francia milliárdos, François-Henri Pinault a 2000-es évek második felében találtak egymásra, a megismerkedésüket sosem részletezték, a színésznő csak annyit árult el róla, hogy nagyon romantikus módon zajlott le az egész. 2007-ben jelentették be az eljegyzésüket, ugyanebben az évben megszületett közös kislányuk, Valentina, két évvel később pedig összeházasodtak. A férfinak előző kapcsolataiból három gyermeke jött a világra: François 1998-ban, Mathilde 2001-ben és Augustin 2006-ban.

Fotókon Salma Hayek mostohalánya

Hayek mostohagyermekeit is sajátjaként szereti, Mathildének pont február 21-én volt a 20. születésnapja, a színésznő egy közös szelfijükkel köszöntötte fel a lányt, a kép alá pedig odaírta, hogy rengeteg vidámságot csal a mindennapjaikba, és nagyon imádja őt. Mathilde egyébként gyönyörű nővé érett, amellett, hogy nagyon szép az arca, az alakja is kifogástalan, simán elmehetne modellnek is.

A lovaglás a legnagyobb hobbija, ráadásul versenyeken is részt vesz rendszeresen, szenvedélyéről így nyilatkozott a Studforlife.com oldalnak:

- Még kislány koromban kezdtem lovagolni, anyukám ismertetett meg ezzel a sporttal, először pónilovakon gyakoroltam egy klubban, akkor még távol állt tőlem a versenyzés, olyan 12 éves lehettem, amikor elkezdett érdekelni a díjugratás, mert azt valahogy sokkal szórakoztatóbbnak találtam. A versenyzésbe is akkor vágtam bele. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Mathilde Pinault.

Ezt is szeretjük