Antonio Banderas és Melanie Griffith lányából dögös nő lett: fotókon a 24 éves Stella
Stella Banderas nem követte szülei útját.

banderas-griffith-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Antonio Banderas és Melanie Griffith 1996-tól 2015-ig éltek házasságban, az egykori sztárpár kapcsolatából egy lány született, Stella Banderas 1996 szeptemberében látta meg a napvilágot. A lány Banderas egyetlen gyermeke, Griffithnek ő a harmadik, fia, Alexander Bauer 1985-ben született, édesapja előző férje, Steven Bauer. A Don Johnsonnal való házasságából született egy lánya, Dakota, aki szintén színésznő lett. A család legkisebb tagja nem követte a szülők és nővére útját.

Stella Banderas irtó dögös nővé érett

Stella egyetlen filmben, a Tűzforró Alabamában szerepelt gyermekként még 1999-ben, bár színészek csemetéjeként cseperedett fel, ennek ellenére nem követte az útjukat. Helyette modellnek állt, a szeptemberi spanyol Glamour címlapján is ő szerepelt. A Marbellán született lány a lapnak elárulta, hogy bár Los Angelesben nőtt fel, szeretne minél több időt Spanyolországban tölteni. Átlagos gyerek- és tinikora volt, sokat gördeszkázott és olvasott. Kiderült az interjúból az is, hogy amikor még kisebb volt, elment pár filmes meghallgatásra, de egyszerűen túlságosan is szégyenlős típus, így neki sosem menne, hogy a kamerák előtt más ember bőrébe bújjon.

Egyik legkedvesebb hobbija az írás, kedvenc tantárgya pedig mindig is az irodalom volt. A Vanity Fair spanyol kiadásába már publikált is.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös és gyönyörű nővé vált Stella Banderas.

Ezt is szeretjük