Ő Antonio Banderas 22 évvel fiatalabb barátnője: Nicole igazi szőke szépség

Antonio Banderas és Nicole Kimpel hat éve alkotnak egy párt.

Antonio Banderas párja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az egész világnak egy emberként kerekedett ki a szeme 2014 nyarán, amikor Hollywood egyik álompárja, Antonio Banderas és Melanie Griffith bejelentette, 18 év házasság után külön utakon folytatják tovább. A színész nem maradt sokáig szingli, ugyan válása csak 2015-ben lett hivatalos, az ő fejét jóval korábban elcsavarta a 22 évvel fiatalabb modell, Nicole Kimpel.

A hatvanéves filmcsillag és 22 esztendővel fiatalabb kedvese azóta is a legnagyobb szerelemben élnek egymás mellett, és fittyet hánynak a korkülönbségre. Erről az Instagram-posztjaik és a róluk készült lesifotók egyaránt árulkodnak, mindig andalogva kapják lencsevégre a párost. 

Antonio Banderas gyönyörű barátnője

Nem csodálkozunk, hogy a sármos sztár rajong a gyönyörű Nicole-ért, csak ámulunk, milyen remekül néz ki minden egyes felvételen. Ám van még valami, ami alaposan megpecsételte a kapcsolatukat. Banderas a 2020-as Oscar-díj-átadó egyik vörös szőnyeges interjújában árulta el, hogy szerelmének köszönheti az életét. 

- Nicole fejfájásra panaszkodott a szívinfarktusomat megelőző estén, úgyhogy elment a gyógyszertárba egy nagy adag aszpirinért. A következő reggelen lettem rosszul, és nagy szerencse, hogy kéznél volt a gyógyszer, ugyanis gyorsan fogott egy pirulát, és a nyelvem alá helyezte, ez mentette meg az életem - árulta el az EXTRA TV riporterének.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen gyönyörű nő Antonio Banderas szerelme, Nicole.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük