Salma Hayek cuki kislányából szép tinédzser lett: fotókon a 14 éves Valentina

Salma Hayek lányának már most nagyon nőies a stílusa.

Salma Hayek lánya 2022-ben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Salma Hayek 39 éves volt, amikor beleszeretett François-Henri Pinault üzletemberbe, gyermeküket, Valentinát 41 esztendősen hozta a világra 2007. szeptember 21-én. Pinault-nak előző kapcsolataiból egy lánya és két fia született, François 1998-ban, Mathilde 2001-ben, Augustin pedig pont abban az évben született, amikor randizni kezdett Hayekkel.

Salma Hayek lánya

Változó, hogy melyik nő hány évesen tapasztalja meg az anyaságot. Salma Hayek esetében 41 évesen jött el ez a pillanat, amit a mai napig nem bánt meg.

- Sokkal jobban értékeled az anyaságot ennyi idősen, mert mire eljutsz erre a pontra, túl vagy már azon a félelmen, hogy talán soha nem fog megtörténni ez veled. Ennyi idősen azt is tudod, hogy mit akarsz kezdeni az életeddel, így nem nehezedik rád annak gondolata, hogy mégis mihez kezdjek az életemmel? És anya is vagyok mellette! Amikor fiatalon házasodsz meg, az azért nehéz, mert talán még nem tudod, ki is vagy valójában. Én egy kicsit bölcsebb voltam - fogalmazta a The Guardiannek adott interjújában.

Valentinából mára egy bájos tinilány lett, akivel néha együtt mutatkozik a vörös szőnyegen. Hayek bevallotta Ellen DeGeneres műsorában, hogy a gyermeke igazi kritikus, így nem mindig meri elvinni a premierekre.

- Muszáj leszögeznem, hogy nagyon szigorú. (...) Több filmem megnézése után vágta már a fejemhez, hogy "úristen, ez borzalmas volt, anya, mégis mit gondoltál, amikor ezt elvállaltad?" - osztotta meg viccesen.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Salma Hayek lánya, Valentina.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük