Salma Hayek ezért nem akart hozzámenni a dúsgazdag üzletemberhez: kétszer is nemet mondott a lánykérésre

Salma Hayek az esküvőjéről árult el egy meglepő titkot.

GettyImages-1208834313
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Salma Hayek sokáig azt gondolta magáról, hogy sosem megy férjhez, végül 2009-ben összekötötte az életét lánya, Valentina édesapjával, François-Henri Pinault-val.

A milliárdos üzletemberrel 2006-ban ismerkedtek meg, bár a férfi több alkalommal is megkérte a színésznő kezét, Hayek kétszer is nemet mondott neki. Sőt, még a polgári esküvőjük sem normál körülmények között zajlott, erről a latin szépség rántotta le a leplet a Glamournak adott interjújában.

Salma Hayek esküvője

A beszélgetés alatt szóba került az 56 éves sztár magánélete is, ekkor árulta el, hogy amikor 2009. február 14-én kimondta az igent a férjének, fogalma sem volt arról, hogy már aznap oltár elé áll.

GettyImages-1463905282
Fotó: Luc Castel / Getty Images Hungary

- Olyan volt, mint egy közbeavatkozás. Azt hiszem, még sosem meséltem el ezt a történetet. Lényegében elcipeltek engem a bíróságra. A szüleim, a testvérem, mind ott vonultak velem. Volt egy fóbiám a házassággal kapcsolatban - fogalmazta.

Féltette a függetlenségét, a szabadságát. Hozzátette, nagyon ideges volt. Miután megtörtént az esküvő, átmentek az újdonsült férje családjához ebédelni. Az anyósa akkor már pont csinálta nekik az ebédet, így őt is beavatták, mi fog történni aznap.

Hayek elmondta, azért szervezték le ilyen különc módon a ceremóniát a háta mögött, mert bár harmadik alkalommal igent mondott a lánykérésre, valószínűleg az oltár előtt hagyta volna a férfit. 

GettyImages-870746738
Fotó: Jason LaVeris / Getty Images Hungary

Eltelt egy kis idő, és rájött, hogy a házassággal nem változott semmit sem a kapcsolatuk dinamikája, így beadta a derekát egy lakodalomra, amit 2009 áprilisában szerveztek meg.

- Egy olyan férfihoz mentem hozzá, aki mindenben támogat, és olyan dolgokat látott meg bennem, amelyeket még én sem fedeztem fel saját magamban - magyarázta, majd hozzátette, nem a pénz motiválta.

Hálás azért is, hogy idősebb korukban találkoztak. Ha visszamehetne az időbe, a harmincéves önmagának ezt mondaná:

- "Hagyd abba a melodrámázást, még csak 30 vagy." Az én generációmban a nők még így gondolkodtak: "Ha nem lesz öt percen belül gyerekem, sosem tapasztalhatom meg az anyaságot." Manapság a biológiai óra már nem annyira szigorú, mint ahogy azt annak idején gondoltuk. Azt mondanám még magamnak: "Nagyszerű dolgok történnek majd veled. Ne horgonyozz le a rossz férfi oldalán." Na ez az a dolog, amiért nagyon hálás vagyok, és: "Ne hallgass azokra a lejárati dátumokra, amiket a többiek szajkóznak neked." Színésznőként nekem is mondogatták, hogy harmincéves koromra már nem fogok dolgozni, el tudod ezt hinni? 

Salma Hayek lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Salma Hayek lánya, Valentina.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük