Salma Hayek dühöngött első randiján a férjével: ezért borult ki
Salma Hayek és Francois-Henri Pinault házassága nem indult zökkenőmentesen.

salma-hayek
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenkinek van legalább egy olyan barátja vagy ismerőse, aki imádja beleütni az orrát mások magánéletébe, és előszeretettel ölti magára a kerítő szerepét. Ez alól a sztárok sem kivételek, Salma Hayeknek is kijutott az előre leszervezett vakrandikból.

Bár a színésznő későbbi férjét köszönheti egy ilyen találkának, annak idején nem értékelte túlságosan, hogy barátait ennyire foglalkoztatják a szívügyei.

Salma Hayek első randija a férjével

Az 54 éves filmcsillag és kedvese 2009-ben kötötték össze az életüket, ám kapcsolatukra korántsem lehet azt mondani, hogy szerelem volt első látásra. Legelső randijuk alapján csoda, hogy az oltárig jutottak.

salma hayek husband
Fotó: NurPhoto / Getty Images Hungary

Az történt ugyanis, hogy Hayek barátai a fejükbe vették, segítségre szorul a párkeresésben, ugyanakkor tisztában voltak azzal, hogy ő erről hallani sem akar. Így cselhez folyamodtak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Azt hittem, hogy valamilyen nyilvános eseményre megyek, ám amikor a helyszínre értem, mindössze egy embert találtam ott - mesélte a Latina magazinnak.

- Végül rájöttem, a barátaim ültettek fel, pontosan tudták, hogy egy randira soha nem mentem volna el, mégis ilyen csúnyán átvertek. Rettenetesen dühös voltam!

salma hayek penault
Fotó: Toni Anne Barson Archive / Getty Images Hungary

A legrosszabb az egészben, hogy a francia üzletembert is átejtették, neki azt mondták, a színésznő tud mindenről, és repesve várja, hogy találkozzanak. Szerencsére mindketten túlléptek a kínos szituáción, hiszen azóta is boldogok együtt.

Pierce Brosnan szerelme

1994. április 8-án találkozott élete szerelmével, Pierce Brosnannel Mexikó egyik strandján. Hét év együttjárás után vezette oltár elé, és azóta is imádják egymást. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő az egykori James Bond, Pierce Brosnan felesége.

Ezt is szeretjük