Salma Hayek dühöngött első randiján a férjével: ezért borult ki

Salma Hayek és Francois-Henri Pinault házassága nem indult zökkenőmentesen.

Salma Hayek első randija
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mindenkinek van legalább egy olyan barátja vagy ismerőse, aki imádja beleütni az orrát mások magánéletébe, és előszeretettel ölti magára a kerítő szerepét. Ez alól a sztárok sem kivételek, Salma Hayeknek is kijutott az előre leszervezett vakrandikból.

Bár a színésznő későbbi férjét köszönheti egy ilyen találkának, annak idején nem értékelte túlságosan, hogy barátait ennyire foglalkoztatják a szívügyei.

Salma Hayek első randija a férjével

Az 54 éves filmcsillag és kedvese 2009-ben kötötték össze az életüket, ám kapcsolatukra korántsem lehet azt mondani, hogy szerelem volt első látásra. Legelső randijuk alapján csoda, hogy az oltárig jutottak.

salma hayek husband
Fotó: NurPhoto / Getty Images Hungary

Az történt ugyanis, hogy Hayek barátai a fejükbe vették, segítségre szorul a párkeresésben, ugyanakkor tisztában voltak azzal, hogy ő erről hallani sem akar. Így cselhez folyamodtak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Azt hittem, hogy valamilyen nyilvános eseményre megyek, ám amikor a helyszínre értem, mindössze egy embert találtam ott - mesélte a Latina magazinnak.

- Végül rájöttem, a barátaim ültettek fel, pontosan tudták, hogy egy randira soha nem mentem volna el, mégis ilyen csúnyán átvertek. Rettenetesen dühös voltam!

salma hayek penault
Fotó: Toni Anne Barson Archive / Getty Images Hungary

A legrosszabb az egészben, hogy a francia üzletembert is átejtették, neki azt mondták, a színésznő tud mindenről, és repesve várja, hogy találkozzanak. Szerencsére mindketten túlléptek a kínos szituáción, hiszen azóta is boldogok együtt.

Pierce Brosnan szerelme

1994. április 8-án találkozott élete szerelmével, Pierce Brosnannel Mexikó egyik strandján. Hét év együttjárás után vezette oltár elé, és azóta is imádják egymást. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő az egykori James Bond, Pierce Brosnan felesége.

Pierce Brosnan 26 éve bolondul feleségéért: Keely lélegzetelállító szépség volt fiatalon is

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük