Már tudjuk, Salma Hayek kitől örökölte a szépségét: fotón édesanyja, Diana

Diana Jimeneznek nem csak gyönyörű vonásait, tehetségét is köszönheti.

salma-hayek
beauty and style
Top olvasott cikkek

„Köszönöm, hogy életet adtál, a szeretetedet és a jó géneket” - köszöntötte Salma Hayek édesanyját az Instagram-oldalán születésnapja alkalmából. A jeles napon kiposztolt fotó láttán nem csodálkozunk, hogy hálás, hiszen gyönyörű vonásait tőle örökölte.

Diana Jimenez, ha szeretné, sem tagadhatná le a lányát, annyira hasonlítanak, a rajongóik is osztották ezt a véleményt, miután megpillantották a közös képet. A felvétel 2006-ban készült róluk a Poseidon című film premierjén, a barna szépség követői nem győzték hangsúlyozni, hogy úgy néztek ki, mint az ikrek.

Salma Hayek és édesanyja

Nem csak külsőleg, tehetségben is tükörképei egymásnak, ugyanis a mexikói sztár anyja ugyancsak a rivaldafényben találta meg hivatását, híres opera-énekesnőként hódította meg a közönséget annak idején. 

Emellett tehetségkutató ügynökként is dolgozik, ezért nem meglepő, hogy lánya születése óta tudta, hogy az nagy dolgokra hivatott. 

- Mindig tudtam, hogy Salmita valami jelentőségteljeset fog alkotni az életben, ezt már a személyiségjegyeiből és később a munkához való hozzáállásából tudtam. Kislánykora óta megdolgozott azért, ami kellett neki - mesélte az Hola! magazinnak.

Az anya-lánya páros rendkívül szoros kapcsolatot ápol egymással, a színésznő ebből a szeretetből merít inspirációt saját gyermeke neveléséhez. 

salma hayek anyja
Fotó: Europa Press Entertainment / Getty Images Hungary

A filmcsillagnak egy lánya van, a 12 éves Valentináról készült felvételeket elnézve a szépség három generáción átívelve öröklődött a családban. A sztárcsemete is épp olyan bájos, mint nagyanyja.

Sztárok és édesanyjuk

Rengeteg világsztár megmutatta édesanyját a nagyvilágnak az elmúlt években. Valaki a közösségi oldalán posztolt róla, más vörös szőnyeges rendezvényre vitte el magával kísérőpartnerként. Sőt, vannak olyan hírességek, akiknek az anyjukat még külön eseményekre is elhívják.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük