Salma Hayek és Antonio Banderas intim jelenete rosszabbul nem is alakulhatott volna: a színésznő maga vallotta be

Salma Hayek kész traumaként élte meg a közös, intim jelenetüket.

salma-hayek-antonio-banderas-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Robert Rodriguez filmje, a Desperado 1995-ben került a mozikba, az alkotás sok pozitív kritikát kapott, ráadásul a színészek játékát is dicsérték. El Mariachit Antonio Banderas, Carolinát Salma Hayek alakította.

A két híresség az eredeti forgatókönyv szerint nem vett volna fel szexjelenetet, ám a közös munka során a készítőknek feltűnt, mennyire jó köztük a kémia, így úgy döntöttek, mégis kamerára vesznek pár intim pillanatot, ám ez nem volt a színésznő ínyére, erről ő maga vallott Dax Shepard és Monica Padman podcastjében, ami az  Armchair Expert nevet kapta, írta meg a The Hollywood Reporter.

Salma Hayek és Antonio Banderas intim jelenetének sírás lett a vége

A színésznő elmondta, hogy a film rendezője olyan volt számára, akár a bátyja, míg a férfi akkori felesége, Elizabeth Avellán jó barátnője volt, emiatt nem akart nekik csalódást okozni, ezért beadta a derekát, hogy felvegye Banderasszal a szexjelenetet. Azt azonban kikötötte, hogy csak a rendező és felesége, illetve ő és színészpartnere lehetnek ott a jelenet felvételekor.

Salma Hayek és Antonio Banderas a Desperado című filmben.
Salma Hayek és Antonio Banderas a Desperado című filmben.
Fotó: Archive Photos / Getty Images Hungary

- Amikor elkezdtük felvenni a jelenetet, elkezdtem zokogni. Annyit mondogattam, hogy "nem tudom, hogyan fogom én ezt megcsinálni. Félek." Amitől nagyon tartottam, az Antonio volt, aki igazi úriemberként viselkedett, és még most is nagyon szoros barátságot ápolunk, de nagyon szabadelvű volt. Ez a tulajdonsága megriasztott engem, pedig semmiség volt. Bőgni kezdtem, erre ő: "úristen, most borzalmasan érzem magam". Kínosan éreztem magam, hogy sírásba törtem ki - emlékezett vissza a nehézségekre.

Igazi traumaként élte meg a jelenet felvételét, de hangsúlyozta, sem a rendező, sem Banderas nem helyezett nyomást rá, mind a ketten tisztelettudóan és aranyosan viselkedtek vele.

A két színész napjainkban is remek barátságot ápol egymással.
A két színész napjainkban is remek barátságot ápol egymással.
Fotó: Mike Marsland / Getty Images Hungary

- Még a törölközőt sem akartam ledobni magamról, ha ezt meg is tettem, két másodperc múlva már elkezdtem pityeregni. De végül túlestünk rajta, próbáltunk apait-anyait beleadni a jelenetbe - tette hozzá.

A szerelmeskedős jelenetet gyors vágásokkal oldották meg, Hayek szerint ez volt a legjobb megoldás, amit tehettek.

- Amikor nem a saját bőrödben vagy színészként, meg tudod tenni. Mégis folyamatosan az apámra és a fiútestvéremre gondoltam közben. Azon tűnődtem, hogy majd látni fogják ezt a filmet? Vajon ugratják majd őket a többiek a jelenetem miatt? A férfi színészek esetében ilyen nem fordulhat elő, őket az apjuk talán még meg is dicséri ezért.

Stella Banderas irtó dögös nő lett

Képes összeállításunkban megnézheted Antonio Banderas és Melanie Griffith lányát.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük