Torz csúfsággá szabták szét az ismert színésznőt
Bizonyító fotók
A modellből lett fiatal színésznő egykor szép vonásait teljesen elrondították a plasztikai sebészek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Saffron Burrows még csak 36 éves, ám máris képes volt túlzásba esni, már ami a szépészeti beavatkozást illeti. Az egykori modellt 15 évesen a londoni Covent Gardenben fedezte fel ugyanaz az ember, aki anno Naomi Campbellt is a szárnyai alá vette. Csakhamar be is indult Burrows karrierje.


Olyan híres cégektől kapott megbízásokat, mint a Chanel, az Yves Saint-Laurent és a Vivienne Westwood.

Mindemellett már gyermekkorától érdekelte a színészmesterség, drámakurzusokra járt, és 17 évesen ott is hagyta a kifutót a vászon kedvéért.

Bevallottan biszexuális

Bár szakmailag nem lehet oka panaszra, a bulvársajtó mindig is nagyobb figyelemmel követte a bevallottan biszexuális sztár magánéletét, mint filmjeit.

Egy ideig ugyanis a Timecode rendezőjével, Mike Figgisszel járt, mostanában viszont kolléganőjéhez, Fiona Shaw színésznőhöz fűzi intim viszony.

Egyébként a hölgy a legkülönfélébb műfajú filmekben próbálta ki magát. A Háborgó mélység thriller volt, itt Samuel L. Jackson oldalán láthattuk, a már említett Timecode kísérleti alkotás.

Ebben Stellan Skarsgard és Kyle McLachlan mellett bukkant fel, a Klimt dráma, ahol John Malkovich alakította a címszereplő festőművészt. Legutóbb tavaly, a Banki meló krimiben domborított, ahol igazán testhezálló feladatot kapott – egy bombázó modellt formált meg.

Már akkor is sokakat megdöbbentett a sztár kinézete: a mindig tökéletes szépség ugyanis önmaga torz utánzatának tűnt, főként túlméretezett ajkainak és erősen dudorodó pofacsontjainak köszönhetően. A helyzet pedig mostanra sem változott.

Ki tudja, talán a természetesen telt ajkakkal bíró Angelina Jolie vagy Scarlett Johansson fényképét szorongatva kopogtatott be a szépészeti klinikára – mindenesetre szólhattak volna neki, hogy szép ő úgy, ahogy a természet megalkotta.

Ezt is szeretjük