Friss fotókon Ryan Gosling és Eva Mendes lányai: Esmeralda és Amada sokat nőttek
Ryan Gosling és Eva Mendes két kislány büszke szülei.

ryan-gosling-eva-mendes-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ryan Gosling és Eva Mendes szerelme már egy évtizede töretlen. Mint oly sok más sztárpárt Hollywoodban, őket is a munka hozta össze. A 2011-ben bemutatott Túl a fenyvesen című film forgatásán szerettek egymásba. 

A színészpár különösen ügyel arra, hogy a munkájukból adódó figyelem semmilyen hatással ne legyen magánéletükre. Meghúzták a határokat: amióta együtt vannak, nem jelentek meg egymás oldalán díjátadó gálákon, gyermekeiket pedig sem magazinok címlapján, sem az Instagramon nem mutatják meg.

Ryan Gosling és Eva Mendes lányai friss fotókon

Két kislány büszke szüleiként élik az életüket. Esmeralda 2014 szeptemberében, Amada 2016 áprilisában jött a világra. Azt, hogyan cseperednek a lányok, a nagyközönség kizárólag a lesifotósok képein láthatja. Most egy szemfüles paparazzónak sikerült megörökítenie a négytagú családot Los Angeles utcáit járva, a felvételek alapján pedig egyértelmű, úgy nőnek, mint a gomba. A többi képért kattints a jobb oldalon látható fehér nyílra.

Az édesanyja oldalán a kisebbik csemetét kapták le, míg Gosling nagyobbik lányukat, a barna hajú Esmeraldát cipelte a karjában. Az alábbi fotó még 2019-ben készült róluk, ehhez képest is látszik, két év alatt hogy megnyúltak mindketten.

A rajongók mást is kiszúrtak a fotókon. Ha tüzetesen megvizsgáljuk a képeket, Mendes bal kezének gyűrűsujján észrevehetünk egy aranygyűrűt. Bár ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy a két filmcsillag titokban összeházasodott volna, akár azt is el tudjuk képzelni, hogy már férjnek és feleségnek mondhatják magukat.

Annak ellenére, hogy nem mutatkoznak kéz a kézben a filmes eseményeken, azért kapcsolatukról korábban beszéltek. 2015-ben Gosling például a Hello magazinban tett egy szívmelengető vallomást kedveséről.

- Tudom, hogy azzal az emberrel vagyok, akit nekem szánt az ég. Ez nem más, mint Eva Mendes. Nem keresek semmit és senki mást az életben.

Sztárpárok, akik munka közben jöttek össze

Nem Ryan Gosling és Eva Mendes az egyetlen szerelmespár Hollywoodban, akiket a közös munka hozott össze. Mutatjuk, kik azok a sztárpárok, akik szintén így találtak egymásra. 

Ezt is szeretjük