Elképesztően hasonlít apjára Russell Crowe 7 éves fia! Hétvégén kapták le
Russell Crowe le sem tagadhatná kisebbik fiát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Gladiátor film sztárjának, Russell Crowe-nak a legkisebb fia, Tennyson kiköpött mása édesapjának. A hétéves kisfiú és bátyja, a tízéves Charlie édesanyjukkal él Sydney-ben, míg apjuk Los Angelesben tölti ideje nagy részét.

A színész 2012 októberében jelentette be, hogy 22 év együttélés után elválnak feleségével. Az okokról akkor mélyen hallgattak, ám később mind több részlet derült ki arról, hogy a Noé sztárja fűvel-fával megcsalta szintén színész nejét.

2001-ben például összejött kolléganőjével, Meg Ryannal, aki ekkor még Dennis Quaid felesége volt, a 48 éves szakállas rosszfiúért azonban otthagyta férjét. A románcuk ugyanakkor nem tartott sokáig, és Crowe visszament kedveséhez, akit 2003-ban el is vett.

A nász után jószerével azonnal újabb botrányba keveredett, akkor a színészt a hamburgi The Dollhaus nevű sztriptízbárban kapták lencsevégre - felesége ekkor már állapotos volt első fiukkal. Természetesen mindig visszasírta magát Danielle Spencerhez, egészen 2012-ig, amikor is a nőnek végképp elege lett az agresszív, iszákos férfiból.

Ezt is szeretjük