Szex a forgatáson!
Utána válás és tragédia
Akár életre szóló szerelem, akár buja kis kaland, ha a színészek összegabalyodnak a forgatás alatt, az közvetve jót tesz a film bevételeinek is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A filmforgatás helyszíne tulajdonképpen olyan, mint egy munkahely: a színészek dolgozni járnak oda, és bár szerepalakítás közben átlényegülnek valaki mássá, a játékot nem keverik össze a valós élettel. Elméletileg. Hiszen, ne tagadjuk, minden munkahelyen szövődnek románcok, miért pont a mozi világában lenne ez másképp? Főleg, ha szerelmeseket alakítanak a felek.

Julia Roberts és Kiefer Sutherland

Az idén 41 éves Julia Robertsről a karrierje kezdetén köztudott volt, hogy szinte minden filmbéli partnerével összegabalyodott a valóságban is. A Gördülő kavicsok 1988-as forgatásán Liam Neesonnel került intim közelségbe, ám az egy évvel későbbi Acélmagnóliák készítése közben már Dylan McDermott testesítette meg az örök szerelmet számára – olyannyira, hogy el is jegyezték egymást.

A lamúr azonban csak 1990-ig, pontosabban az Egyenesen át-ig tartott, ekkor ugyanis Julia szíve hirtelen Kiefer Sutherlandért kezdett dobogni, aki a csábító kedvéért elhagyta akkori feleségét és gyermekét is. Már az esküvő napját is kitűzték, ám az oltár előtt már nem jelentek meg:

három nappal a nagy esemény előtt lefújták az egészet, mert kiderült, Sutherlandnek nem volt elég a lángoló Julia, még arra is futotta erejéből, hogy egy prostit az ágyába cipeljen viszonyuk alatt.A megalázott menyasszony egészen Írországig menekült a kínos helyzetből – no persze nem egyedül, hanem Jason Patric-kel, Sutherland legjobb barátjával.

Néhány kitérő után a színésznő 2001-ben a Mexikói forgatásán, életében először belesett a kamera mögé is, és így felfedezte magának azt a jóképű operatőrt, akivel azóta már hivatalosan is megerősítették kapcsolatukat, sőt, a színésznő 2004-ben ikreknek adott életet, majd tavaly megszületett a kisfiuk is. Hogy mi lett az egykori csalfa kedvessel? Nos, Kiefer Sutherland két válás után inkább a karrierjére koncentrál, a 24 című népszerű sorozat terrorista-elhárító ügynökeként irtja a rosszfiúkat, már amikor nem éppen börtönben csücsül részeg száguldozásért.

Carrie-Anne Moss és Keanu Reeves

Mátrix, hát persze! A két név a kultikus trilógiából bizonyára sokaknak ismerős - azt azonban már kevesebben tudják, hogy Carrie-Anne Moss a sci-fi előtt több, nálunk is futó sorozatban is szerepelt - Models Inc., Melrose Place -, mielőtt Trinity szexis bőrszerkóját magára húzta.

A nála három évvel idősebb Keanu sem volt ismeretlen a mozinézők előtt, elég csak a Veszedelmes viszonyok ifjú szeretőjére, a Dracula naiv szerelmes hősére vagy a Féktelenül bátor rendőrére gondolni.

Természetesen az 1998-ban forgatni kezdett Mátrix mindkettőjük életét gyökerestül felforgatta, hiszen ekkora sikerre és ilyen kultuszra valószínűleg a Wachowski-testvérek sem gondoltak. Hogy a film készítése alatt pontosan mi történt, senki sem tudja, a két színész ugyanis megőrizte magánélete titkát.

Annyi azonban bizonyos, hogy Neo és Trinity románca nemcsak a mátrixhálóra és a zioni fülledt éjszakákra terjedt ki, hanem átmentettek belőle valamit a cseppet sem virtuális – és valljuk be, eléggé pórias - színészi lakókocsiba. A testi vonzalom nem tarthatott sokáig, hiszen 1999-ben már a Keanu-t övező tragédiasorozatokról szóltak a hírek: nem elég, hogy húga leukémiás, hogy legjobb barátja, a szintén színész River Phoenix fiatalon meghalt.


Gyermekét is elveszítette, aki kedvese hasában egy komplikáció következtében megfulladt - ráadásul rá egy évre barátnője is tragikus autóbalesetet szenvedett. Azóta megpróbálják fűvel-fával összeboronálni, de egyelőre úgy tűnik, a sztár magányos. Exének, Carrie Anne-nek lényegesen szerencsésebb volt az 1999-es év, hiszen ekkor ismerte meg jelenlegi férjét, akitől azóta gyermeke is született.

Meg Ryan és Russel Crowe

Meg Ryan sokáig úgy élt a nézők szemében, mint a szende, kék szemű szőke, aki csak az igazira vár egész életében, hogy aztán habos ruhában, oltár előtt mondhassa ki neki a holtomiglan-holtodiglant. Erre a színésznő magánélete - 1991 óta Dennis Quaid színésszel élt példás házasságban - és filmjei rendre ráerősítettek: az IQ, a Francia csók, A szerelem hullámhosszán vagy A szerelem hálójában lényegében ugyanarról szól - hogyan találjuk meg a nagy Ő-t szőkén, szendén, édesen.

Aztán amikor megláttuk a Ha a férfi igazán szeret című drámát, ahol Meg Ryan alkoholista anyát alakít bravúrosan, lassan gyanakodni kezdtünk, hogy bár szőkének szőke, de szendének talán nem olyan szende, ahogyan az ember képzelte.

És valóban, néhány évvel később robbant a bomba: a Túszharc 2001-es forgatásán teljesen belehabarodott három évvel fiatalabb ausztrál kollégájába, Russel Crowe-ba, akinek éppen akkoriban kezdett meredeken felfelé ívelni a csillaga a Gladiátor hatalmas népszerűsége révén. Nos, Meg a hős mellett el is feledkezett korábbi házassági ígéretéről, otthagyott csapot-papot, no meg Dennist és közös gyereküket, hogy teljesen átadhassa magát az új románcnak.

Bár először hízelgett Crowe-nak a rajongás, nem sokáig fürdőzött a kék szemek tengerében, inkább visszamenekült Ausztráliába. Meg Ryant a csalódás a padlóra küldte: elvált férjétől, és talán azóta is – ahogy korai filmjeiben – az igazit keresi. Russel Crowe viszont megkomolyodott – számos viszonya után, úgy tűnik, lehorgonyzott, hiszen 2003-ban elvett egy kevéssé ismert színésznőt, aki azóta két gyermekkel is megajándékozta.

OLVASD EL EZT IS!

jennifer lopez lead3
  • britney spears
  • denise richards

Hollywood 8 legrövidebb házassága

susan ward lead
  • nicolas cage
  • denise richards

Szex hármasban (+18!)

Ezt is szeretjük