Hollywood 8 legrövidebb házassága
Bármilyen hihetetlen, de igaz: a legrövidebb hollywoodi házasság rekordere bizony egy magyar színésznő!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

8 hónap

Jennifer Lopez és Chris Judd nyolc teljes hónapig bírta házaspárként. Chris a latin díva háttértáncosa volt, mikor fellobbant kettejük között a szikra. Azonban házasságuk nem bírta átvészelni a férfi hiúságot.

Judd nem tűrte, hogy felesége árnyékában élje életét. Így aztán beadták nyolc hónap után a válópert, mert a férfinak túl unalmas feladat volt Jennifer férjeként tündökölni.

7 hónap

A szinglik királynője, Renée Zellweger pontosan hét hónapig bírta rabláncait a countryénekes Kenny Chesney mellett.

Az esküvő gyorsan, mindössze négy hónapnyi ismeretség után jött, s nem tartott holtomiglan-holtodiglan, mert rövidesen el is váltak, azzal az indokkal, hogy nincs elég idejük egymásra.

6 hónap

Carmen Electra és a kosaras balhékirály Dennis Rodman 1998. november 4-én, egy átbulizott éjszaka után összeházasodtak Las Vegasban.

Nem sokkal a boldogító igen után belátták, hogy az ember ittas állapotban nem hoz túlzottan megalapozott és okos döntéseket.

Rodman semmissé akarta tenni első felindulásból a házasságot, azonban hat hónapig úgy döntött, mégis élvezi a házasélet előnyeit.

A botrányos életű férj fél év után bedobta a törölközőt, mivel kedvese megcsalta őt Tommy Lee-vel.

108 nap

A 108 nappal a középmezőnyre volt csak elegendő Nicolas Cage és Lisa Marie Presley házasságának hossza. 2002. augusztus 10-én kötötték össze az életüket, és a házasságot relatíve hosszú, majd egyéves kapcsolattal alapozták meg. Az alapok mégsem bizonyultak elég stabilnak: négy hónap múlva beadták a válóperes papírokat. Azóta mindketten újra megházasodtak, és valószínűleg boldogabban élnek.

2 hónap

Kedvenc Paris Hiltonunk testvérkéje, Nicky Hilton Todd Meisterrel kötötte össze az életét, de hamar kiderült, hogy a frigy nem tart addig, amíg a halál el nem választja őket.

Nyolc hét után döntöttek úgy, hogy nem várnak a kaszásra, hanem intézkednek maguk az elválás ügyében. A frigy 2004. augusztus 15-én köttetett Las Vegasban, és az esküvő alkalmával még csak csók sem csattant - igaz, a váláskor sem csattant pofon, így elnézhető ez az apró tévedés.

8 nap

A harmadik legrövidebb frigy Dennis Hopper nevéhez fűződik, aki Michelle Phillipset, a Mamas and the Papas énekesnőjét 1970-ben vette el. A pár nem gondolhatta túl komolyan a házasságot: nyolc napon belül gyógyuló betegségként kezelve a dolgot gyorsan el is váltak.

55 óra

Az nem kifejezés, hogy Britney Spears elsiette első házasságát: az énekesnő 2004. január 3-án ment hozzá a szokott Las Vegas-i kulisszák között gyerekkori barátjához, Jason Allen Alexanderhez.

Mikor leesett a szőkeségnek, hogy ez talán egy kissé túl sebes volt, már mentek is a bíró elé, aki nem egész két nappal később annulálta a házasságot. Alexander valószínűleg azóta is hálálkodik.

1 nap

A lista első helyére akár a századelő sármőrje, Rudolph Valentino is kerülhetne: a menyasszony Jean Ackter ugyanis nemes egyszerűséggel kizárta őt a nászutas lakosztályból, mire a begurult Valentino hat óra múlva benyújtotta a válóperes kérelmet.

Ügyük mégis három évig húzódott, így az abszolút győztes hazánk lánya, Gábor Zsazsa: a díva 1982-ben házasodott össze a mexikói ügyvéd Felipe de Albával, de a közös paradicsomi boldogságot 24 óráig sem élvezhették.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ekkor ugyanis kiderült, hogy a férfifaló színésznő még előző férjétől se vált el. A bíró egy napon belül érvénytelenítette a frigyet, így a magyar híresség a legrövidebb hollywoodi házasság rekordtartója!

Ezt is szeretjük