Szex hármasban (+18!)
Videókkal!
Van, aki csak álmodik róla. Van, aki meg is teszi - legalábbis a moziban. Íme, a filmipar legszexisebb édeshármas jelenetei.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ötven évvel ezelőtt még arról álmodoztak a férfiak, hogy milyen jó lenne megdönteni a kor egy-egy bombasztikus színésznőjét.

Később az anális szex lett álmaik netovábbja, manapság viszont egyesek nem röstellnék megosztani ágyukat egy harmadik személlyel, hogy felpörgessék szexuális életüket. Minden bizonnyal erre a vágyra csak rásegítenek az egyre szabadelvűbb mozifilmek.

Ahol időről időre felbukkannak a két férfi + egy nő, vagy éppen két nő + egy férfi felállásban forgatott forró jelenetek, melyek nézőcsalogató és ezáltal bevételnövelő hatása sem mellékes. Nézzük, az utóbbi években milyen mozik korbácsolták egekig a nézők vágyait.

Wild Things 2 - Vad vágyak 2.

Ahogy az hollywoodi berkekben lenni szokott, a 2004-es film tulajdonképpen egy 1998-ban készült alkotás, a Vad vágyak lazán értelmezett folytatása, vagyis igazából a címen kívül nem sok közös van a két moziban, hacsak az nem, hogy mindkettő az erotikára építve próbálta eladni kicsit túlbonyolított tartalmát. Ám míg az eredetihez meg tudtak győzni A-kategóriás színészeket - például Kevin Bacon és Matt Dillon -, a női oldalra pedig kevésbé tehetséges, ám népszerű sztárokat.

Mint az akkoriban a Sikoly-horrorok révén ismert Neve Campbell, illetve a Csillagközi invázióval befutott Denise Richards, addig az újabb változatok már híján vannak mindenféle húzónévnek. Mit tehet hát ilyenkor a dörzsölt rendező: természetesen, amennyire csak tudja, telepakolja filmjét buja jelenetekkel, hiszen ha másért nem, egy kiadós mozis szexért mindenképpen beülnek az emberek a vetítőterembe.


A sablonos és kiszámítható mindenki-átver-mindenkit történet így mellékessé sorvad, a lényeg úgyis a csinos pofik, a csábos testek és érzéki összegabalyodások minél láttatóbb és sűrűbb ábrázolásában van.

Threesome - Édeshármas

Igazi filmklasszikus a hármas felállásról, amely egyértelműen rávilágít arra a sokszor figyelmen kívül hagyott momentumra, hogy a többes szex legalább annyi bonyodalommal járhat, mint amennyi élvezet származik belőle. Az 1994-es mozi tulajdonképpen három egyetemista keserédes történetét tárja a nézők elé, akik egy tévedés következtében – az Alex nevet hímneműnek vélte a számítógép – egy kollégiumi szobában kötnek ki.

Mindenki mindenkivel

Ahogy az várható, a huszonéves fiatalokban előbb-utóbb olyannyira zubognak a hormonok, hogy barátság ide vagy oda, egymásnak esnek az összes létező felállásban. A szexuális viszonyokat boncolgató romantikus film három, akkortájt népszerű színész közreműködésével készült:

Lara Flynn Boyle-t legutóbb a Men In Black 2-ben, valamint a Vakok földjén című drámában láthattuk; Stephen Baldwin, aki Málna-díjat is kapott a Flintstone2-béli Béni alakításáért, azóta inkább C-kategóriás filmekben fut; Josh Charles pedig többnyire színházban mutatja meg színészi képességeit.


- Igen, valóban engem lehet látni Lara Flynn Boyle-lal és Stephen Baldwinnal az ágyban. Persze leforgatni azt a bizonyos hármas szexjelenetet rendkívül kényelmetlen volt. Tudják, már az is kínos, amikor az ember egy nővel szeretkezik a vásznon, ha pedig még egy szereplőt közéjük dobnak, az kimondottan zavaró. Még szerencse, hogy mindhármunknak jó a humorérzéke, így oldottuk egy kicsit a feszült hangulatot – mesélte a Holt költők társaságával befutott sztár az Édeshármas kapcsán.

8mm 2.

Nos, igen, erről a filmről sok jót nem igazán lehet mondani. A rutinos mozilátogatóban először is az a kérdés vetődik fel, vajon mi szükség volt egyáltalán a 8mm című mozi folytatására, amikor az eredeti sem sikerült túl jól.

Nicolas Cage és Joaquin Phoenix szerepeltetésén kívül ugyanis semmi pozitívumot nem tud felmutatni a borongós helyszínekben bővelkedő és nem mellesleg dramaturgiai hibáktól hemzsegő 1999-es alkotás, mely Joel Schumacher rosszul sikerült filmjeinek sorát bővíti.

Érdekes módon a rendező nevéhez egyaránt fűződnek kasszasikerek, mint az Oscar-esélyes Egyenesen át vagy a Cannes-i Fesztiválon Arany Pálmára jelölt Összeomlás, illetve bukások, elég csak a Málna-díjas Batman és Robinra és a Rossz társaság című thrillerre gondolni.


Nos, a 8mm kudarca után mégis volt mersze egy másik rendezőnek ehhez a címhez nyúlnia, bár, mint korábban a Vad vágyaknál, itt sem volt sok köze a folytatásnak az első filmhez, a lényeg megint csak az erotikus jelenetek és pucér testek halmozásában rejlett.

Görög név, magyar virtus

Ami azonban mégis kiemeli eme alkotást a pocsék folytatások hosszú sorából, az a magyar vonatkozás: nem pusztán az hozza közelebb a 2005-ös mozit a hazai nézőkhöz, hogy a budapesti pornó- és szexipar berkeiben játszódik, hanem, hogy a rajongók Görög Zita fenséges idomaiban gyönyörködhettek a filmkockákon.

A magát többféle műfajban kipróbáló, jelenleg anyai főszerepben domborító modell-médiasztár igencsak szégyentelenül mutogatta bájait a kamerának, és - amint a mellékelt videó is tanúsítja - testközelből élvezte a főszereplő pár buja kényeztetését.

Ezt is szeretjük