18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Szexjelenetek meglepő titkai

Hiába a remek pasik, szexjelenetet forgatni nem könnyű. Hogy mire gondolnak közben a színésznők? Eláruljuk!

Tégy úgy, mintha nem is te lennél

A fülledt amerikai Délen játszódó Szörnyek keringője című filmet minden idők legerotikusabb alkotásai között tartják számon – a főszerepért Oscar-díjat kapott Halle Berry szerint bizonyos jelenetek még őt is felizgatják! Főleg, hogy úgy tett a forgatás közben, majd utólag is, mintha kívülállóként tekintene magára:


- Amikor először megnéztem az orgazmus-jelenetem, magam is elámultam. Mindig megpróbálok úgy tenni, mintha nem is én lennék ott, így tudom megcsinálni a jeleneteket, majd később megnézni őket – mondta a gyönyörű színésznő.

Csak a családra ne!

Salma Hayek képtelen ilyesfajta függetlenítésre, így a szexjelenetek mindig is nagyon komoly gondot okoztak neki. A Desperado forgatása alatt a rendező és a stáb több ősz hajszálat is köszönhetett a színésznőnek:


- Komolyan mondom, meg voltam néha győződve arról, hogy kirúgnak a filmből. Végigbőgtem az együttlétemet Banderas-szal, ezért is lett rövid snittekből összevágva az ágyjelenet – csak azt a részt használták, amikor nem hisztiztem. Nem akartam levetkőzni a kamera előtt. Nem akartam szexjelenetet.

Az egész idő alatt arra gondoltam, hogy belehalok a szégyenbe, ha ezt az apám és a bátyám meglátja. Azóta egy dolgot tudok: mindenre gondolhatok, csak a családomra nem! – mesélt a színésznő nehézségeiről.

Csak Leóra!

A jelek alapján Kate Winsletben mély nyomot hagyott a Titanic forgatása, mert ha azóta szexjelenetre kerül a sor, mindig Leonardo Di Caprio arcát képzeli maga elé. Mikor az Iris című filmben egy jelenethez pasit kellett választania magának, elég lemondóan szemlélte a kínálatot, majd végül belement, hogy leforgassák a részt egy merész vállalkozóval. Igaz, egész idő alatt behunyta a szemét, és Leóra gondolt:

- Nem nagyon lehetett látni az arcát, így aztán nem azon filóztam, hogy hogyan is néz ki. Úgy tettem, mintha a Titanicot forgatnánk újra, és Leóval lennék, és ez nagyon sokat segített abban, hogy kibírjam –
mondta a filmbeli lovagjáért nem túlzottan lelkesedő Winslet.

Csak baráttal!

Angelina Jolie nem mondhatni, hogy húzódzkodna az erotikus jelenetektől, és a rendezők is tudják, hogy elég könnyű meggyőzni egy kis ágyakrobatika előnyeiről.

Jolie-nak csak egy kívánsága szokott lenni: csak olyannal vállal el szexjelenetet, akivel nagyon jó barátságban van, így megbízik benne. Legjobb emléke az Életeken át forgatásához kötődik, mikor Ethan Hawke-kal gabalyodott össze:

- Majdnem kidobtak minket. Ethan jól odanyomott a falhoz, majd egymásra néztünk, és röhögőgörcsöt kaptunk. Nem bírtuk abbahagyni. Aztán persze sikerült rendesen leforgatni a jelenetet, és ez mindig sokkal kényelmesebb, ha egy közeli barátoddal vagy.

Csak nevetve!

A dél-afrikai születésű Charlize Theront győzködni kellett kicsit, hogy elvállalja a Monster című film főszerepét, de végül ráadta a fejét arra, hogy 14 kilót hízzon az őrült tömeggyilkos kedvéért, ráadásul Christina Riccivel még leszbikus jeleneteket is vállalt. Az operatőrök nagy bosszúságára az erotikus játszadozás komédiává változott a forgatáson:


- Szeretném megnézni egyszer a kivágott részeket, mert Christinával egyszerűen fetrengtünk a nevetéstől. Állandóan kuncogtunk, a hangmérnök meg kis híján hozzánk vágta a felszerelését. Nagyon kivolt.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Sosem csókolóztam nővel korábban, de nem voltak gátlásaim, és nagyon jó is volt, egészen addig, míg a film kedvéért feltett műfogsorom ki nem akart esni. Persze megint kifeküdtünk a nevetéstől. Végül csak sikerült összehozni a jelenetet, és azóta is azt mondom: a legjobb trükk idegesség ellen a kacaj!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük