Még mindig szerelmes volt feleségébe! Szenvedélyes vallomást tett Russell Crowe
Russel Crowe 9 év házasság után vált el.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Russell Crowe, aki ma, április 7-én ünnepli az 51. születésnapját, 2012-ben vált el feleségétől, Danielle Spencer énekesnőtől, akitől két fia született.

A pár 1989 óta volt se veled se nélküled kapcsolatban, 2003-ban házasodtak össze, kilenc évig éltek férj és feleségként.

Még mindig nem tudta elengedni

Russell Crowe, a Gladiátor Oscar-díjas sztárja a Sunday Times-nak adott márciusi interjújában elmondta, 1989 óta szereti Danielle Spencert, amin a válás sem tudott változtatni.

Még mindig nem tudja feldolgozni, hogy házasságuk zátonyra futott és gyakran felteszi magának a kérdést, vajon hogyan jutottak idáig.

- Ha a fejembe veszek valamit, akkor azt meg is valósítom, úgyhogy sohasem tudhatod - válaszolta szenvedélyesen, amikor a riporter arról kérdezte, összejönne-e újra Danielle-lel.

A volt feleség a Daily Mailnek ugyanakkor elmondta, az ő tervei közt nem szerepel, hogy folytassák a kapcsolatot a színésszel.

Amit ellenben fontosnak tart, hogy közös gyerekeik, a 8 éves Tennyson és a 11 éves Charles lássák, a válás után is képesek egy csapatként, szülőkként működni. Ennek érdekében igyekszik minél közelebbi és jó barátságot ápolni volt férjével.

Azt is bevallotta, nagyon nehéz volt a szakítás és rengeteg kompromisszumot kellett kötniük, de mára már túl van rajta.

Az énekesnő azért bízik benne, hogy Crowe és közte lévő barátság örökké megmaradhat, mert szülei válása után édesapja és mostohaapja elválaszthatatlan barátokká kovácsolódtak.

Ezt is szeretjük